GALERIE FOTO Kylian Mbappe, cu gândul la Pele! Mesajul emoționant transmis chiar de la Campionatul Mondial 

kylian mbappe Brazilia Pele Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 18:05
Data actualizarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 18:08

Kylian Mbappe a ținut să posteze un mesaj pe contul oficial de Twitter, în care și-a exprimat solidaritatea față de situația dificilă prin care trece Pele.

Marți, 29 noiembrie, Pele (82 ani) a fost internat la spitalul Albert Einstein marți, iar publicația braziliană Folha, informează că acesta nu mai răspunde la chimioterapie, tratamentul pe care îl urmează din septembrie anul trecut. Astfel, triplul campion mondial a fost trecut pe îngrijire paliativă, un tratament ce-i ameliorează durerile provocate de cancerul la colon și metastazele diagnosticate la intestine, plămâni și ficat.

Spitalul a emis un comunicat în care notează că lui Pele i s-a depistat și o infecție respiratorie și că primește îngrijiri pentru ca durerea să i se amelioreze și să se simtă cât mai confortabil.

Kylian Mbappe, mesaj de susținere pentru Pele

Văzând situația dramatică prin care trece Pele, Kylian Mbappe (23 ani) a ținut să transmită un mesaj de susținere pentru unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor. Golgheterul lui PSG a postat pe contul oficial de Twitter: „Să ne rugăm pentru 'Rege'”

Kylian Mbappe o va înfrunta pe Polonia în optimile Campionatului Mondial, duminică, 3 decembrie, de la 17:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Până acum, atacantul „cocoșilor galici” are deja 3 goluri și o pasă decisivă la turneul final din Qatar.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!