Inca o aroganta a lui MM dupa scandalul MONSTRU din Giulesti: "Stadionul ala trebuie sigilat. E o ruina intesata de huligani!" Ce mesaj a postat pe Facebook

MM Stoica Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Aprilie 2013, 15:56
Data actualizarii: Luni 15 Aprilie 2013, 15:57

►Batalia pentru FINALA Cupei | Marti, 20.30: CFR Cluj - Astra; Joi, 20.30: Otelul - Petrolul, IN DIRECT EXCLUSIV pe net pe voyo.ro

MM continau disputa cu fanii Rapidului dupa derby-ul din Giulesti! Spune ca ar trebui luate masuri maxime de securitate pe stadionul rivalei si ii acuza pe fanii rapidisti pentru incidentele produse imediat dupa golul de 1-1, marcat de Bourceanu!

Mesajul lui MM pe Facebook:

"Invincibilitatea cvasitotala a Stelei ii aduce pe unii in pragul infarctului, le intuneca ratiunea si le scoate in evidenta prostia nemarginita.
Mai nou, au gasit vinovatul pt incidentele de aseara.
Eu sunt.
Cum facem ca, pana n-a marcat Alex Bourceanu, aproape totul era ok?
Diversiuni de prea joasa factura, dupa mintea unui taban...
Nu fac memoriu in urma incidentelor, nu sunt reclamagiu ca altii, dar stadionul ala ar trebui sigilat. E o ruina intesata de huligani care aseara si-au incurajat echipa 3'24" si ne-au injurat pe noi in rest.
Plus scaune aruncate in teren, brichete, bucati de tencuiala, sticle, pahare etc.
Poate ne propuneau un picnic si n-am inteles noi ;)
Felicitari jucatorilor rapidisti pt spirit si determinare, e mare lucru sa nu pierzi impotriva Stelei, in conditiile in care cifrele sunt cam astea :
-pase reusite 230-466
-posesie 35% - 65%
-driblinguri reusite 7-35
-bara Iancu in prelungiri

Luni, 20.45, pe national arena, vom juca impotriva echipei care merita locul 2 pt ca joaca un fotbal de calitate. Echipa, pe care mi-as dori sa o intalnim pe 10 iulie in meci oficial ;)
Cu titlul din ce in ce mai aproape, cu preturi normale, la o ora perfecta, haideti sa umplem stadionul sa le aratam tuturor CINE ESTE Steaua !!!

UNITI SPRE 24...CU GANDUL SPRE 25 !!!"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!