Finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici” | Giani Kiriță, printre finaliști. Cum se stabilește câștigătorul

sunt celebru scoate-ma de aici Giani Kirita Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 14:00
Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 14:16

Finala reality show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici” va fi joi seară, de la 21:30, live pe Pro Tv și online pe Voyo.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici”, cel mai vizionat reality show al momentului a ajuns la final. Astăzi, de la 21:30 pe Pro Tv și pe Voyo se va stabili cine câștigă titlul de rege sau regina a junglei.

Telespectatorii vor sta cu sufletul la gură pentru a vedea dacă preferatul lor va reuși pentru ultima oară să-și învingă fricile și să demonstreze că merită să câștige titlul.

Cine sunt finaliștii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

În septembrie, 12 celebrități au intrat în show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pentru a vedea dacă reușesc să înfrunte provocările junglei din Republica Dominicană și pentru a-și învinge cele mai mari frici și temeri.

Iar după trei luni în care au dormit sub cerul liber și au stat față în față cu șerpi, tarantule și alte vietăți al junglei, Anisia Gafton, Giani Kiriță și Sali Levent au ajuns în finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Pe 22 noiembrie 2022, a avut loc semifinala de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Primul care s-a calificat în semifinală a fost Sali Levent (29 de ani), actor din tânăra generație și cântăreț.

Sali Levent ajuns cunoscut cu rolul pe care l-a jucat în serialul celebru „Pariu cu viața” care s-a difuzat pe Pro Tv.

Al doilea semifinalist al reality show-ului este Giani Kiriță (45 de ani), fost fotbalist și căpitan la Dinamo. Giani a demonstrat că are spirit de învingător și nu s-a dat înlături de la nimic reușind chiar să-și învingă claustrofobia.

A treia finalistă este actrița Anisia Gafton. De-a lungul celor trei luni, ea a demonstrat că pentru a câștiga probele este nevoie de mult curaj, dar și de o doză de umor.

Cum se stabilește câștigătorul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Câștigătorul finalei va fi decis prin voturile telespectatorlilor. ”Toate zarurile sunt în mâinile voastre. Voi veți decide dacă avem Rege sau avem Regină a Junglei”, spune Cabral.

 

În această seară, cei de acasă vor avea și șansa să interacționeze cu celebritățile lor favorite. Pe parcursul finalei, telespectatorii vor putea adresa întrebări pe rețelele sociale, iar cele mai interesante vor fi adresate în direct.

În plus, fanii show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! au ocazia să să ajungă în țara în care s-a filmat cel mai intens experiment TV al momentului. Pentru a câștiga o vacanță de 2 persoane în Republica Dominicană, dar și un abonament de 1 an la VOYO, trebuie să găsească indiciul de pe ecran și să completeze formularul de concurs de pe www.protv.ro/suntcelebru.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!