Cristi Săpunaru, așteptat în ring de vicecampionul mondial: „M-aș antrena cu el!”

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Septembrie 2022, 11:26
Data actualizarii: Miercuri 14 Septembrie 2022, 11:43

Sebastian Dinu este vicecampion mondial și a lăsat fotbalul pentru kempo. 

Cu un ochi și la ce se întâmplă în Superligă, el nu se teme de accesele de furie ale căpitanului Rapidului, Cristi Săpunaru, și spune că l-ar antrena cu drag la kempo. 

Totuși, fotbalistul despre care crede că ar face față în gale e Zlatan Ibrahimovic.

„Cu Săpunaru m-aș antrena cu mare drag pentru galele de kempo. Dintre fotbaliști, cred că Zlatan Ibrahimovic s-ar potrivi la kempo, pentru că are un background în artele marțiale și 100% ar face față” – Sebastian Dinu, vicecampion mondial kempo.

Triplu campion mondial, constănțeanul Pașa Costin Mario este aromân de origine și vrea să scrie în continuare istorie în sport. E născut la Constanța, iar de la 12 ani a făcut săptămânal naveta la București pentru a ajunge cel mai bun din lume.

„Cum e Gică Hagi în fotbal, Simona Halep în tenis, așa sunt eu în kempo. Trebuie să fie un machedon care să fie pe primul loc” - Pașa Costin Mario, triplu campion mondial kempo.

Pentru tânărul de 23 de ani, nici un sacrificiu nu a fost prea mare pentru a-și îndeplini visul. 

„Am făcut naveta doi ani pentru că mi-am dorit să fiu campion mondial. Plecam de joi din Constanța până duminică. Atunci plecam înapoi în Constanța și apoi iar veneam. 12 ani aveam” - Pașa Costin Mario, triplu campion mondial kempo.

Sensei Albert Stoica îl vede pe Giani Kiriță ideal pentru kempo

Și sensei Albert Stoica, antrenorul celor doi, are un favorit din lumea fotbalului: pe fostul jucător Giani Kiriță. E convins că ar putea scoate un campion de kempo din el. 

„Uitându-mă la galele de MMA, l-am urmărit pe Giani Kiriță, am rămas surprins plăcut de ce am văzut la el. Chiar mi-ar plăcea la un moment dat să mă întâlnesc cu el și să pot să fac un antrenament-două cu el” – Albert Stoica, sensei clubul Dinamoviști Fight.

Sensei a descoperit și punctul forte al fostului căpitan dinamovist într-o eventuală luptă: lovitura de picior!

„Făcând fotbal e mult mai puternic pe picior, dar a demonstrat în meciul pe care l-am văzut că e foarte puternic și pe brațe. Și atunci e OK” – Albert Stoica, sensei clubul Dinamoviști Fight.

SPORTS NET

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!