Cine e prezentatoarea Love Island România, show-ul care te ajută să-ți găsești jumătatea, la VOYO și PRO TV

Love Island Romania prezentatoare love island romania Voyo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 August 2023, 12:28
Data actualizarii: Luni 21 August 2023, 12:32

Love Island, formatul care a cucerit și a aprins imaginația a milioane de telespectatori din peste 25 de teritorii, din Marea Britanie până în Grecia, Germania și SUA, se vede din toamna asta pe VOYO și la PRO TV.

Love Island, formatul care a cucerit și a aprins imaginația a milioane de telespectatori din peste 25 de teritorii, din Marea Britanie până în Grecia, Germania și SUA, se vede din toamna asta pe VOYO și la PRO TV.

Cum îți poți găsi jumătatea la Love Island România

Love Island este emisiunea în care două grupuri - unul de femei și altul de bărbați, sunt aduse într-o vilă de lux, unde au posibilitatea de a socializa și de a crea adevărate conexiuni, în speranța de a-și găsi sufletul pereche. Cuplurile din vilă sunt puse la încercare prin diverse provocări, menite să le dovedească dacă sunt sortite pentru a rămâne împreună.

Love Island România pune la dispoziție o aplicație specială pentru fani

Fanii emisiunii vor avea posibilitatea de a se implica activ în povestea de dragoste a concurenților prin intermediul aplicației Love Island România, oferindu-le o experiență interactivă unică în România.

Aplicația Love Island România este concepută pentru a permite telespectatorilor să-și exprime opiniile, să participe la provocări și să voteze pentru cuplul lor favorit pe toată perioada show-ului. Fiecare ediție va aduce noi provocări și obstacole pentru concurenți, iar publicul de acasă va juca un rol esențial în deciziile ce vor fi luate în cadrul emisiunii. În plus, aplicația va oferi și conținut exclusiv, momente din culise și detalii despre poveștile de dragoste care se dezvoltă în vila concurenților. 

Alina Ceușan este prezentatoarea show-ul fenomen Love Island România

Alina Ceușan este cea care ne va ține la curent cu poveștile de dragoste sau dramele dintre concurenți. Vedeta este nerăbdătoare să ne facă un tur al vilei în care vor locui fetele și băieții și să ne spună poveștile celor care s-au înscris la show-ul Love Island România.

Mii de români s-au înscris la show încă din primele zile de casting

Chiar din primele zile de castig, mii de români s-au înscris pentru a avea șansa de a face parte din show matrimonial, menit să aducă în prim-plan iubirea reală. Acest lucru arată că există un interes mare pentru acest gen de divertisment, care combină romantismul, drama și umorul. Scopul show-ului este să formeze cupluri între persoane singure, care vor trăi împreună într-o vilă de lux, sub supravegherea camerelor de filmat. Câștigătorii vor pleca acasă cu „sufletul pereche”, dar și cu un premiu substanțial.

Unde se filmează Love Island România

Love Island România transformă visul în realitate pentru cei mai norocoși oameni care își doresc să-și găsească jumătatea. Acești tineri atrăgători și aventuroși vor fi cazați într-o vilă luxoasă, ascunsă într-o locație exotică. Această insulă paradisiacă va oferi decorul perfect pentru poveștile lor de dragoste. 

CONCURS. Love Island România te trimite la mare, împreună cu 3 prieteni

Love Island România te trimite la mare, împreună cu trei prieteni aleși de tine. Premiul constă într-un sejur de 3 nopți, pentru 4 persoane, într-o vilă de lux, la Tagoo Vama Veche, în perioada 1-4 septembrie 2023.

Ce trebuie să faci pentru a fi desemnat câștigător? Iată cei 4 pași

1. Urmărește pagina de Instagram Love Island România! 

2. Urmărește pagina de Instagram TagooVamaVeche! 

3. Repostează postarea concursului la story, etichetând pagina de Instagram Love Island România!

4. Răspunde la întrebarea concursului în comentariile postării de concurs și etichetează 3 prieteni!

Concursul se derulează în perioada 3 – 24 august 2023, exclusiv pe pagina de Instagram Love Island România. Câștigătorul va fi desemnat și anunțat în data de 25 august 2023. 

  • Love Island România, în curând la VOYO și PRO TV
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!