"Are oferte de la Everton si Hamburg!" Vezi despre ce pusti talentat din Liga 1 este vorba:

Silviu Lung jr Everton Hamburg Tibi Lung Universitatea Craiova Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2010, 17:22
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2010, 17:24

Portarul lui Mpumalanga Black Aces, Tiberiu Lung, a declarat ca fratele sau, Silviu, de la Universitatea Craiova, poate ajunge un jucator de valoare.

"Stiu ca in vara au fost doua oferte concrete de la Everton si Hamburg si cand spun asta stiu pe ce ma bazez. Are insa tot viitorul in fata. Este un tip ambitios si va ajunge mare. Fata de mine a avut multe avantaje. Cred ca va juca in Anglia. Englezii stiu sa modeleze un portar precum fratele meu.

Ma bucur de sosirea domnului Piturca la Craiova. Cu siguranta va face performanta. Am avut placerea sa lucrez cu dumnealui la nationala de tineret si la Steaua. Este un om si un antrenor deosebit. Are mare grija de jucatori. Nu stiu anul acesta, dar sigur de la anul Craiova se va bate la titlu. In rest, multe scandaluri si nu fac bine nici jucatorilor, nimanui, poate si de aceea lumea nu prea mai vine pe stadioane. Voi tine cu Universitatea, atunci cand va juca cu CFR Cluj, chiar daca tata lucreaza la CFR.

Tin cu echipa fratelui meu, dar si echipa mea de suflet", a spus Lung.
In ceea ce priveste derby-ul Ligii I, Tiberiu Lung este de parere ca fosta sa formatie Steaua se va impune in partida cu Dinamo, din etapa a XI-a a Ligii I. "Cred ca acest meci, in acest moment este putin dezechilibrat, in favoarea Stelei. Merg pe un x2. Am jucat in multe meciuri, am si luat un trofeu, Supercupa, am primit si goluri, asta este viata de portar", spune Lung.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!