GALERIE FOTO A dat fotbalul pentru baschet și a stârnit numeroase reacții. Cum a apărut Ivana Knoll la un meci din NBA: "De ce ești atât de hater?"

Ivana Knoll Miami NBA Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Mai 2023, 10:36
Data actualizarii: Miercuri 10 Mai 2023, 10:42

Ivana Knoll este o prezență constantă la evenimentele sportive importante, iar fotografii sunt mereu cu aparatele îndreptate spre ea. 

Ivana Knoll a devenit cunoscută la nivel internațional după participarea la Campionatul Mondial din Qatar. Fosta Miss Croația și-a susținut echipa favorită la turneul final, iar aparițiile sale spectaculoase au stârnit numeroase reacții la nivel internațional.

Prezență incendiară la un meci din NBA
 

Aflată la Miami, Ivana Knoll nu a ratat ocazia de a participa la un meci din NBA al formației Miami Heat's cu Brooklyn Nets. 

"Cu siguranță ne-ai distras de la meci, unul dintre cele mai proaste din sezon", "Nu mai este Miss World Cup... este Miss Miami acum", "Nu știe nimic despre baschet" sunt doar câteva dintre comentariile publicate la postarea de pe Instagram.

Detalii despre siluetă, oferită chiar de Ivana Knoll
 

 Tânăra de 30 de ani a răspuns la o serie de întrebări venite din partea fanilor, pe Instagram, ocazie cu care a lămurit două subiecte despre care s-a comentat intens.

Fosta Miss Croația a oferit răspunsuri clare despre fizicul său, dar și despre intenția de a-și face sau nu cont pe OnlyFans.

"Nu, nu îmi voi face cont pe OnlyFans. Nu îi judec pe cei care iau această decizie, dar îmi plac rețelele de socializare și modelling-ul, îmi doresc să rămân pe aceste domenii", a explicat croata.

"Posteriorul meu e natural. Totul e natural. Mama mea are forme chiar mai generoase decât ale mele. Întotdeauna am fost slabă, dar cu forme", a adăugat aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!