S-A SCRIS ISTORIE: LIVERPOOL 8-0 BESIKTAS

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Noiembrie 2007, 23:48
Data actualizarii: Marti 06 Noiembrie 2007, 23:48
CEA MAI MARE DIFERENTA DE SCOR DIN ISTORIA CHAMPIONS LEAGUE

Noapte nebuna pe Anfield Road. Liverpool si-a revenit si a spulberat Besiktasul in stil de mare echipa! Liverpool a scris istorie: a reusit cea mai mare diferenta de scor din istoria Champions League - 8-0. Hattrickul lui Benayoun, dubla lui Crouch si a lui Babel si reusita lui Gerrard au completat o noapte magica pentru Liverpool.

"Cormoranii" sunt din nou in carti dupa prima victorie din Liga Campionilor. Liverpool urca pe doi in grupa dupa noaptea magnifica de pe Anfield Road. Omul meciului pentru englezii lui Benitez care alergau pe final de meci de parca erau in primele minute a fost israelianul Benayoun. Cormoranii au demolat recordul lui Arsenal de etapa trecuta de Champions League iar Ryan Babel a reusit golul serii in Champions League: o bijuterie cu calcaiul!

Echipa de start a lui Liverpool: Reina, Finnan, Crouch, Carragher, Arbeloa, Gerrard, Benayoun, Mascherano, Riise, Voronin, Fabio Aurelio

Echipa de start a lui Besiktas: Hakan Arıkan, Ali Tandogan, Lamine Diatta,Ibrahim Toraman, Ibrahim Uzulmez, Burak Yılmaz,  Serdar Ozkan, Koray Avcı, Edouard Cisse, Delgado, Bobo 

Min 19: GOL Liverpool! Peter Crouch deschide scorul din pasa lui Voronin!

Min 33: GOL Liverpool! Israelianul Benayoun inscrie din centrarea lui Voronin

Min 53: GOl Liverpool! Israelianul Iosif Bebayoun face dubla si impinge mingea in poarta dupa ce portatul lui Besiktas a respins sutul lui Riise.

Min 56: GOL Liverpool! Cormoranii fac spectacol! Gerrard executa excelent o lovitura libera iar Benayoun face hattrickul!

MIn 69: GOL Liverpoo! Steven Gerrard scufunda Besiktas si face 5-0! 

Min 78:  GOL Liverpool! Babel marceaza golul serii in Champions League cu calcaiul.

Min 81: GOL Liverpool! Cormoranii egaleaza recordul lui Arsenal: Babel face dubla!

Min 89: GOL Liverpool! Ploua cu goluri pe Anfield. Crouch face si el dubla.

 

 

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!