Mick Fanning Atacat de rechin Surfer atacat Surfer Australian Sporturi

Surferul care a scăpat ca prin minune de furia unui rechin. Metoda care l-a ajutat pe Mick Fanning să supraviețuiască

Mick Fanning, de trei ori campion mondial la surf, a supraviețuit de două ori atacurilor de rechin.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 13:38
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 13:54

Surferul australian a participat la Jeffreys Bay Open în 2015, susținut în Africa de Sud. Fanning a fost atacat în direct, în timp ce camerele erau pe el, de un rechin și a relatat cum s-a întâmplat totul și cum a supraviețuit.

„Stăteam acolo, mai aveam puțin și începeam să mă mișc. Imediat după, am simțit o apucătură, de parcă piciorul meu era legat de o frânghie. 

Am sărit instant în sus și tot venea spre placa mea (n.r. rechinul). Loveam cu picioarele și strigam. Am văzut aripioarele, nici urmă de colți. Îi așteptam să vină la mine în timp ce înotam. I-am tras un pumn în spate”, au fost cuvintele lui Mick Finning, potrivit Washington Post.

Al doilea atac din apă

Finning a mai fost o dată atacat de un rechin, timp în care înota în apă. Atunci când surferul a văzut imaginile cu rechinul, a rămas uluit. 

„E gigantic! Uită-te la chestia aia, e un animal!”, a fost reacția australianului, potrivit The Guardian.

Cum a trecut peste 

După cele două evenimente de-a dreptul terifiante, Mick Finning și-a prezentat public scuzele pentru cei dragi, pentru faptul că i-a îngrijorat cu aparițiile sale în pericol. Surferul a menționat că va încerca să nu se mai afle în astfel de situații.

„Oameni de acasă, îmi pare rău pentru că v-am băgat în asta. Nu voi încerca să mă mai aflu în pericol vreodată. Cred că m-am situat în această poziție de prea multe ori. Dar, mă simt sigur”, a mai spus surferul, conform Washington Post.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!