surfer Jeffreys Bar Open Mick Fanning reactie rechin Sporturi

GALERIE FOTO A scăpat ca prin urechile acului de un rechin! Reacția surferului după teribilul accident: "Loveam cu picioarele și strigam"

Mick Fanning a fost campion mondial la înot în nenumărate rânduri, iar în 2015 a avut un eveniment care se putea sfârși tragic.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 13:54
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 14:02

La Jeffreys Bay Open, surferul australian a fost aproape mâncat de viu de un rechin. Mick Fanning a avut parte de câteva momente terifiante, s-a luptat la propriu cu prădătorul marin și a scăpat cu viață.

La începutul anului 2022, în Little Bay, Australia, un britanic în vârstă de 35 de ani a fost ucis de un rechin, iar Mick Fanning a avut ocazia să reacționeze asupra evenimentului.

Fanning încă are coșmaruri

„Știm cu toții puterea rechinilor... Sunt trist pentru familie și pentru prietenii omului”, au fost cuvintele surferului, potrivit News.com.

Întrebat dacă și-a imaginat clipele de groază pe care le-a trăit pe propria piele, după ce a auzit de evenimentul din Little Bay, Fanning a spus că "tremură de frică".

„Am muncit mult să trec peste ce s-a întâmplat atunci, sunt bine, dar, da, într-adevar îți tot vin chestii în minte”, a mai precizat surferul, conform sursei anterior menționată.

Jeffreys Bar Open și clipele tensionate

Surferul australian a participat la Jeffreys Bay Open în 2015, susținut în Africa de Sud. Fanning a fost atacat în direct, în timp ce camerele erau pe el, de un rechin și a relatat cum s-a întâmplat totul și cum a supraviețuit.

„Stăteam acolo, mai aveam puțin și începeam să mă mișc. Imediat după, am simțit o apucătură, de parcă piciorul meu era legat de o frânghie. 

Am sărit instant în sus și tot venea spre placa mea (n.r. rechinul). Loveam cu picioarele și strigam. Am văzut aripioarele, nici urmă de colți. Îi așteptam să vină la mine în timp ce înotam. I-am tras un pumn în spate”, au fost cuvintele lui Mick Finning, potrivit Washington Post.

Modifică setările cookies