Sincraian a fost gasit DOPAT si ramanem fara una dintre medaliile de la Rio! Prima reactie: "Proba A a iesit negativa"

Gabriel Sincraian, bronz la haltere caterogia 85 de kilograme, a ramas fara medalia castigata la Rio de Janeiro!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 August 2016, 16:50
Data actualizarii: Luni 29 August 2016, 17:07

UPDATE: Ovidiu Fatu, antrenorul lui Sicraian de la Bistrita spune ca proba A a iesit negativa, dar pentru ca era prea mare nivelul de epitestosteron s-a cerut si proba B. Acum asteapta rezultatul din Elvetia. "Nu am primit nicio hartie oficiala",  a declarat Fatu.


Halterofilul a fost prins dopat, anunta Stirile TVR!

Sincraian ii adusese Romaniei una dintre cele 5 medalii de la Jocurile Olimpice din aceasta vara, alaturi de fetele de la spada - aur, Mergea si Tecau la dublul de tenis, echipajul de 8+1 feminin la canotaj si Albert Saritov la lupte!

Deposedarea de medalie nu este singura sanctiune aplicata Romaniei, obligata si la plata unei amenzi de 100 000 de euro! COSR incearca sa se indrepte impotriva sportivului si a federatiei de haltere pentru acoperirea gaurii financiare uriase!

Sincraian a produs una dintre surprizele concursului de haltere dupa ce a luat bronz la 85 de kilograme. Impotriva halterofililor romani au existat acuzatii de dopaj din partea antrenorului Germaniei la Rio. Sincraian mai fusese suspendad in 2013 pentru 2 ani dupa ce a fost prins pozitiv la stanozolol. Atunci dopingul nu l-a ajutat insa in cadrul vreunei competitii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!