Tenis De Masa Sporturi

GALERIE FOTO Naționala feminină atacă un nou titlu european la tenis de masă. Ce spune antrenorul Viorel Filimon 

Naționala feminină de tenis de masă a urcat pe prima treaptă a podiumului la Europenele de tenis de masă pe echipe la ultimele două ediții, 2017 și 2019. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 11:30
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 11:48

Echipa feminină a României, hotărâtă să câștige al treilea titlul continental la 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships Cluj Napoca (28 septembrie – 3 octombrie)

Federația  Română de Tenis de Masă organizează, în colaborare cu European Table Tennis Union (ETTU), întrecerile 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships.

Cea mai importantă competiție europeană a anului, 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships, este organizată de către Federația Română de Tenis de Masă și European Table Tennis Union, în perioada 28 septembrie – 3 octombrie 2021, la Cluj Napoca, în BT Arena.

România, campioană la ultimele două ediții

În competiția feminină, după succesele din 2017 și 2019, echipa României este hotărâtă, în fața propriilor fani, să cucerească al treilea titlu continental consecutiv. În 2017, în Luxemburg, Eliza Samara, Daniela Dodean Monteiro și Bernadette Szocs au cucerit medalia de aur, după o finală fabuloasă cu Germania, scor 3-2. Doi ani mai târziu, în 2019, la Nantes (Franța), aceleași fete au reușit să-și apere titlul, învingând, în finală, cu 3-0, Portugalia.

La Cluj Napoca, pentru început, în faza grupelor, româncele vor trebui să treacă de Italia și Belgia. "Și Italia, și Belgia au jucătoare care au produs surprize. Sper să nu avem surprize. Sperăm că fetele vor juca bine. Sperăm ca experiența și poziția fetelor noastre să le dea încredere. La nivel european știm că avem valoare și trebuie să ne concentrăm, să ne punem jocul în funcțiune", a spus antrenor federal al lotului feminin, Viorel Filimon.

Competiția va reuni la start 24 de echipe feminine si 26 de formații masculine

De vineri, 10 septembrie 2021, s-au pus în vânzare bilete la 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships. Biletele au prețuri cuprinse între 15 lei și 45 de lei, dar se vând și abonamente pentru toate zilele de competiție, la prețul de 70 de lei.  Biletele se vând online, pe site-urile www.iabilet.ro și www.bilete.ro.

Pentru a preveni răspândirea COVID-19, la intrarea în BT Arena, toți spectatorii de peste 18 ani trebuie să prezinte certificatul de vaccinare sau un test PCR, nu mai vechi de 72 de ore. Persoanele cu handicap vor avea gratuitate pe baza certificatului de handicap, care va fi prezentat la intrare.

Pensionarii vor avea gratuitate pe baza talonului de pensie, care va fi prezentat la intrare. Elevii vor avea gratuitate pe baza certificatului de naștere (copie, poză, format electronic), care va fi prezentat la intrare. Site-ul oficial al competiției este următorul: www.euro2021tt.com

Modifică setările cookies