Campionatul Mondial de baschet feminin Kamite Elisabeth Dabou Salimatou Kourouma Sporturi

VIDEO Imagini șocante! Două coechipiere și-au împărțit pumni în timpul unei transmisiuni în direct 

Campionatul Mondial de baschet feminin a fost „marcat” de un incident extrem de neplăcut. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2022, 18:56
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2022, 18:57

După meciul dintre naționala reprezentativă a statului Mali și cea a Serbiei s-a lăsat cu bătaie. Serbia s-a impus fără drept de apel cu 81-68, victorie importantă în drumul spre play-off-ul Mondialului, care se desfășoară în Australia în această perioadă. 

Mali a ajuns la a patra înfrângere consecutivă, iar înfrângerea nu le-a picat bine jucătoarelor, care s-au „dezlănțuit” la finalul partidei, fiind protagonistele unor scene de-a dreptul șocante. 

Jucătoarele din Mali și-au împărțit pumni după meci! Scene șocante

În timpul flash interviului oferit de MVP-ul meciului, Sașa Cado, care a reușit 20 de puncte, discursul i-a fost întrerupt de zgomotul care venea de pe fundal. Camera s-a mutat în dreapta jucătoarei, acolo unde Salimatou Kourouma și Kamite Elisabeth Dabou, coechipiere, s-au luat la bătaie. 

Cele două sunt filmate în timp ce își împart pumni, fiind ținute de alte coechipiere, însă fără mult succes. Disputa ar fi pornit după o serie de reproșuri ale lui Dabou în legătură cu mai multe greșeli făcute în meci. Federația ar urma să le pedepsească pe cele două jucătoare, după cum informează Basket News. 

Modifică setările cookies