Campionatele Mondiale de Canotaj Ana-Maria Matran Andreea Todorica Delia Mirabela Gradinaciuc Iulia Valentina Nedelcu Sporturi

GALERIE FOTO Campionatele Mondiale de Canotaj: 7 medalii pentru România! Aur câștigat și de echipajul de patru vâsle feminin

Andreea Todorica, Iulia Valentina Nedelcu, Delia Mirabela Gradinaciuc și Ana-Maria Matran au devenit campioane mondiale la competiția Under 19 de la Varese, Italia.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 08:18
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 08:20

Federația Română de Canotaj a făcut bilanțul medaliilor câștigate la Campionatele Mondiale Under 19 și Under 23 desfășurate la Varese, în Italia.

”Medalie de aur a câștigat echipajul de patru vâsle feminin (JW4x), compus din Andreea Todorica, Iulia Valentina Nedelcu, Delia Mirabela Gradinaciuc și Ana-Maria Matran. Felicitări!

Medalie de argint pentru sportivele din echipajul de patru rame feminin (JW4-), Iuliana Isabela Boldea, Elena Silvia Mocanu, Andreea Nicoleta Dinu și Valentina Amalia Azoiței, la Campionatul Mondial Under 19. Felicitări!

Medalie de bronz pentru echipajul de patru plus unu rame feminin (JW4+), compus din Narcisa-Florentina Negura, Andreea Petras, Beatrice Piseru, Georgiana Blanariu și Irina Lucia Andreea Despa. Felicitări!

Medalie de bronz în Finala A a probei de patru rame masculin (JM4-) pentru Cosmin Iulian Pleșescu, Eduard Angel Moldovan, Nicolae Răzvan Stoian și Marian Ștefan Dunca”, a precizat FRC pe pagina oficială de Facebook.

Anterior rezultatelor de duminică de la Under 19, sportivii medaliați la Campionatul Mondial de Canotaj pentru Tineret (Under 23) de la Varese (Italia), deja ajunși în țară, au fost: Andrada-Maria Moroșanu și Iulia-Liliana Balauca - aur în proba de dublu vâsle feminin (BW2x), echipajul de patru vâsle feminin (BW4x), compus din Emanuela-Ioana Ciotau, Cristina Druga, Alexandra Ungureanu și Patricia Cireș - argint, și echipajul de dublu rame masculin (BM2-), format din Andrei Mândrilă și Claudiu Neamțu - bronz

Foto: Federația Română de Canotaj / Balint Czucz

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies