2013, anul in care sportul poate MURI! Omul NEGRU care a DOPAT SUTE de sportivi anunta: "Sunt gata sa predau lista!" Ce le cere anchetatorilor in schimb:

Eufemiano Fuentes antidoping Ciclism doping Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Martie 2013, 19:15
Data actualizarii: Miercuri 20 Martie 2013, 19:11

►Zmarandescu, viata dupa Becali! Azi 20:00 in direct la Sport.ro! Bonus: Meciul in care Zmarandescu a devenit primul campion al Romaniei la MMA!

Eufemiano Fuentes, 'omul negru' al sportului, asa cum a fost numit doctorul considerat cel mai mare dusman al Agentiei Internationale Anti-doping, e gata sa faca un gest care ar putea distruge ciclismul si nu numai.

Acuzat de procurorii spanioli ca ar fi ajutat sute de sportivi sa triseze, Fuentes este acum dispus sa colaboreze cu autoritatile pentru a scapa de pedeapsa si anunta ca inca detine toate listele cu cei carora le-a furnizat substante dopante.

"Daca aceasta colaborare ar presupune si cedarea listei cu cei carora le-am furnizat substantele, sunt dispus sa fac si acest lucru. Daca procurorii vor considera ca le pot fi de ajutor, eu sunt de acord sa colaborez.", a spus Fuentes.

Surse din interiorul anchetei au dezvaluit insa ca cerintele doctorului sunt strict legate de o diminuare a sentintei, acesta sperand chiar sa scape de inchisoare.

Eufemiano Fuentes se afla in fata unei pedepse de 2 ani si jumatate la inchisoare, insa spune ca nu regreta nimic din ce a facut.

"Tot ce am facut, am facut bazandu-ma pe legile adoptate de Federatie. In 35 de ani nu am facut rau niciunui pacient. Nu am ce sa regret, nu pot regreta faptul ca munca mea a fost la cel mai inalt nivel.", a adaugat acesta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!