S-a terminat ”telenovela”! Unde se transferă Joao Felix în ultima zi de mercato

Joao Felix Atletico Madrid Barcelona Spania Joao Felix
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 August 2023, 17:06
Data actualizarii: Joi 31 August 2023, 17:06

Joao Felix (23 de ani) este aproape de un transfer în ultima zi de mercato.

Un alt star portughez este foarte aproape de a ajunge la campioana Spaniei. Este vorba despre Joao Felix (24 de ani), care și-a manifestat recent intenția de a se transfera la Barcelona, după ce a fost trecut pe banca de rezerve de Diego Simeone la Atletico Madrid.

Joao Felix se transferă la Barcelona!

Barcelona s-ar fi hotărât cu privire la transferul lui Joao Felix, iar catalanii vor forța transferul în ultima zi de mercato.

Acum, RAC1 scrie că portughezul este încrezător cu privire la transfer și crede că în cursul zilei de mâine, când va fi ultima zi de mercato, va fi jucătorul Barcelonei!

"FC Barcelona a fost întotdeauna prima mea alegere şi aş fi încântat să ajung la Barca. Acesta fost mereu visul meu, de când eram copil. Dacă se va întâmpla acest lucru, va fi un vis care devine realitate", spunea Felix.

În 2019, Atletico Madrid îl cumpăra pe Felix de la Benfica Lisabona pentru o sumă uriașă: 127 de milioane de euro, un record pentru ambele cluburi. Doar că atacantul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor și a fost tras pe linie moartă de Diego Simeone.

Cifrele lui Joao Felix

Portughezul a fost produs de AEF Os Pestinhas, FC Porto și SL Benfica. În 2019, Atletico Madrid l-a cumpărat de la Benfica pentru 127.2 milioane de euro, moment în care cota sa pe piață, potrivit site-urilor de specialitate, era de 70 milioane.

La Benfica, Joao Felix a înscris 20 de goluri și a pasat decisiv în 11 situații, în 43 de apariții, iar la Atletico Madrid, portughezul a participat în 131 de meciuri, a marcat 34 de goluri și a oferit 18 assist-uri

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!