Record FABULOS al lui Karim Benzema! Cristiano Ronaldo si Messi inca viseaza la aceasta performanta! Ce a reusit francezul!

Record FABULOS al lui Karim Benzema! Cristiano Ronaldo si Messi inca viseaza la aceasta performanta! Ce a reusit francezul!

Benzema a marcat golul victoriei in meciul cu Huesca si a bifat un record impresionant.

Real Madrid a castigat cu greu meciul cu ultima clasata din Spania, Huesca, iar Karim Benzema a fost actorul principal al serii. Francezul a stabilit un record pe care Cristiano Ronaldo si Messi nu l-au atins.

Benzema a ajuns pe Santiago Bernabeu in 2009, iar de atunci a jucat impotriva a 34 de echipe in La Liga. Cu golul din finalul meciului cu Huesca, atacantul a bifat cel putin cate o reusita impotriva tuturor echipelor pe care le-a intalnit in campionatul spaniol.

Din totalul de 40 de echipe pe care Messi le-a intalnit, trei au scapat fara gol primit: Cadiz, Murcia si Huesca. Cristiano Ronaldo, insa, a fost mult mai aproape de aceasta performanta. Portughezul a inscris impotriva a 32 de echipe din totalul de 33 intalnite, Leganes fiind formatia care nu a primit gol de la fostul Balon de Aur.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies