Record FABULOS al lui Karim Benzema! Cristiano Ronaldo si Messi inca viseaza la aceasta performanta! Ce a reusit francezul!

Record FABULOS al lui Karim Benzema! Cristiano Ronaldo si Messi inca viseaza la aceasta performanta! Ce a reusit francezul!

Benzema a marcat golul victoriei in meciul cu Huesca si a bifat un record impresionant.

Real Madrid a castigat cu greu meciul cu ultima clasata din Spania, Huesca, iar Karim Benzema a fost actorul principal al serii. Francezul a stabilit un record pe care Cristiano Ronaldo si Messi nu l-au atins.

Benzema a ajuns pe Santiago Bernabeu in 2009, iar de atunci a jucat impotriva a 34 de echipe in La Liga. Cu golul din finalul meciului cu Huesca, atacantul a bifat cel putin cate o reusita impotriva tuturor echipelor pe care le-a intalnit in campionatul spaniol.

Din totalul de 40 de echipe pe care Messi le-a intalnit, trei au scapat fara gol primit: Cadiz, Murcia si Huesca. Cristiano Ronaldo, insa, a fost mult mai aproape de aceasta performanta. Portughezul a inscris impotriva a 32 de echipe din totalul de 33 intalnite, Leganes fiind formatia care nu a primit gol de la fostul Balon de Aur.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Record de infectări cu Sars-Cov-2. Situație critică în spitale, tot mai multe secții ATI sunt pline
BRAT