Real Madrid, dependenta de Cristiano Ronaldo! "Nu avem pe altcineva care ar putea face asta" Ce spun fostii colegi ai portughezului

Real Madrid, dependenta de Cristiano Ronaldo! "Nu avem pe altcineva care ar putea face asta" Ce spun fostii colegi ai portughezului

Madrilenii resimt lipsa lui Cristiano Ronaldo.

Real Madrid trece printr-o perioada foarte grea dupa plecarea lui Cristiano Ronaldo. Pe locul 3, la 12 puncte de Barcelona, eliminata din Cupa Spaniei si invinsa pe Santiago Bernabeu fara gol marcat de aceeasi rivala, Realul nu mai arata forta din sezoanele precedente.

Jucatorii madrileni ii simt din plin lipsa lui Cristiano Ronaldo, iar Modric a dezvaluit ca este imposibil ca vreun jucator din actualul lot sa compenseze plecarea portughezului.

"Cristiano este genul de jucator caruia orice echipa i-ar simti lipsa. Este imposibil sa ii cauti inlocuitor. Cu siguranta ii simtim lipsa, avand in vedere ce a facut pentru club. Staff-ul a impartit sarcinile lui celorlalti jucatori si nu este usor sa ne adaptam. Cristiano marca 50 de goluri si nu avem pe altcineva care ar putea face acest lucru. Dar Cristiano nu este aici, asa ca nu ne putem plange pentru urmatorii zece ani ca nu mai este cu noi", a spus Balonul de Aur.

Dupa plecarea portughezului, Real Madrid a sperat ca jucatori precum Gareth Bale, Marco Asensio sau Vinicius vor reusi sa fie fotbalistii decisivi in formatia lui Santiago Solari, insa acest lucru nu s-a intamplat.

"Clubul le-a acordat incredere altor jucatori: Gareth, Asensio, Karim, a fost cumparat Mariano Diaz, iar Vinicius se descurca foarte bine pentru varsta lui, dar lucrurile nu merg asa cum ne dorim", a continuat Modric.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies