Joan Laporta a făcut anunțul: ”El va fi antrenorul Barcelonei în sezonul 2024-2025”

Joan Laporta Barcelona Xavi Hernandez Spania Joan Laporta / Foto: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Aprilie 2024, 14:29
Data actualizarii: Joi 25 Aprilie 2024, 14:29

Barcelona a anunțat oficial cine va antrena echipa în sezonul următor.

Chiar dacă Xavi Hernandez anunțase inițial că va pleca de la gruparea de pe Camp Nou, nemulțumit fiind de rezultatele echipei sale, se pare că acesta a fost convins, în cele din urmă, să rămână la club și din sezonul următor.

Ședința pe care antrenorul a avut-o cu șefii clubului în cursul zilei de miercuri l-a convins pe Xavi să-și respecte înțelegerea cu Barcelona și să continue și din sezonul următor la echipă.

Xavi rămâne la Barcelona! Joan Laporta a confirmat

De altfel, tehnicianul a fost luat în calcul ca prima variantă de către șefii Barcelonei, care și-au dorit să-l convingă pe acesta să rămână la echipă înainte de a lua legătura cu un alt tehnician.

După ce Rafa Yuste, vicepreședintele Barcelonei, a confirmat că Xavi va rămâne la echipă, acum a venit rândul lui Joan Laporta să facă anunțul.

”Xavi a deis să rămână la Barcelona. El va fi antrenorul nostru în sezonul 2024-2025”, a spus președintele de la FC Barcelona.

Xavi a preluat conducerea în noiembrie 2021, după ce a părăsit clubul Al Sadd din Qatar şi a condus Barca la titlul spaniol în primul său sezon complet la conducere, în 2022-23.

Xavi, care a câştigat 25 de trofee în timpul unei cariere ilustre de jucător la Barcelona, declarase că se simte „eliberat” în urma anunţului că se va retrage din funcţie la finalul sezonului.

Când a anunţat că pleacă după înfrângerea cu Villarreal, a simţit că nu este protejat de club şi că nu există o direcţie clară.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!