Joao Felix Atletico Madrid Diego Simeone Spania

Ce s-a rezumat să spună Diego Simeone, când a fost întrebat despre plecarea lui Joao Felix de la Atletico Madrid

Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, a vorbit despre situația lui Joao Felix (23 de ani), despre care s-a scris că ar putea să plece de la echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 09:19
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 09:20

În ciuda celor apărute în presa internațională, cum că relația dintre Joao Felix și clubul de pe Wanda Metropolitano ar fi din ce în ce mai ”rece”, Simeone a vorbit despre importanța pe care o are tânărul jucător în echipă.

Diego Simeone, despre Joao Felix

Întrebat despre o posibilă plecare a sa, Simeone a oferit un răspuns scurt: ”Cât timp este aici, voi încerca să-l fac pe Joao Felix să dea totul pentru club. Apoi vom vedea ce se va întâmpla”, a spus tehnicianul, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, care scrie că agentul său, Jorge Mendes, este în contact cu cluburile din Premier League.

”Avem o relație bună, e important pentru echipă. Dacă ne va transmite ceea ce am văzut la Cupa Mondială, Joao Felix va fi foarte important, el are talent și echipa are nevoie de calitățile lui”, a mai spus Simeone.

În acest sezon, Joao Felix a jucat în 19 partide la Atletico Madrid (doar 10 ca titular), a marcat cinci goluri și a oferit trei pase decisive.

130 de meciuri și 34 de goluri a strâns Joao Felix la Atletico Madrid în cele trei sezoane și jumătate.

50 de milioane de euro este actuala cotă de piață a portughezului, conform Transfermarkt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!