Memphis Depay Barcelona juventus Tottenham Spania

Cale întoarsă pentru Memphis Depay! Aproape de Juventus, olandezul poate ajunge la o altă echipă

Memphis Depay (28 de ani) este aproape de plecarea de la Barcelona în această vară, după ce catalanii l-au transferat pe Robert Lewandowski.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 August 2022, 21:09
Data actualizarii: Sambata 13 August 2022, 21:12

Chiar dacă s-a zvonit inițial că Juventus ar fi interesată de serviciile atacantului olandez. Acum, se pare că ”pe fir” a apărut și Tottenham, scriu englezii de la The Sun.

Conte ar vrea să-și „betoneze” compartimentul ofensiv cu un transfer, iar Depay ar fi varianta ideală, având în vedere că intră în ultimul an de contract cu gruparea de pe Camp Nou.

Sunt șanse mici ca Depay să rămână la Barcelona, având în vedere concurența din compartimentul ofensiv de la echipa lui Xavi. În plus, Robert Lewandowski a luat numărul 9, care i-a aparținut olandezului în sezonul precedent, un alt indiciu care poate duce către o despărțire.

”A fost decizia clubului, a ținut de publicitate, ne-am gândit că ar fi potrivit ca Lewandowski să poarte numărul 9. Mutarea s-a făcut cu mult respect față de Memphis Depay. El a înțeles perfect această decizie”, a declarat Joan Laporta, conform Mundo Deportivo.

13 goluri a marcat Depay în sezonul precedent pentru Barcelona, în 38 de apariții în toate competițiile, cifră la care se mai adaugă și două pase decisive.

35 de milioane de euro este cota de piață a atacantului, potrivit site-urilor de specialitate.

Modifică setările cookies