Show

Wozniacki, parasita de iubit inainte de nunta prin TELEFON: "Am fost in stare de soc, nu mi-a dat o explicatie"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 19:29
Data actualizarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 19:31

Caroline Wozniacki si-a revenit dupa socul trait in urma cu cateva luni, cand logodnicul ei a parasit-o prin intermediul telefonului. 

Wozniacki a avut rezultate catastrofale dupa despartire, dar acum si-a revenit si a ajuns in finala la US Open. 

Caroline Wozniacki urma sa se marite in luna noiembrie cu numarul 1 din golf, britanicul Rory McIlroy, insa acesta a parasit-o dupa ce a apucat sa trimita invitatiile la nunta. Modul de a incheia relatia a trimis-o pe Caroline in soc. Prin telefon a anuntat-o ca nu vrea s-o mai vada, desi intre ei nu existase nicio cearta. 

Wozniacki a vorbit deschis pentru prima data despre acest eveniment dupa finala de la US Open. "Am fost in stare de soc. Ma gandeam ca macar putea sa imi spuna fata in fata sau ceva, dar nimic. A fost un singur telefon, apoi n-am mai auzit nimic de la el. A fost foarte greu, pentru ca el a facut publica decizia din start. A eliberat un comunicat de presa iar eu am fost pusa in fata faptului implinit", a declarat daneza. 

Acum, Wozniacki a trecut peste moment si se concentreaza doar pe tenis. "Sunt intr-un loc fericit, mi se intampla multe lucruri bune. Daca o sa ies cu alt barbat, o sa ies cu cineva mai inalt ca sa pot sa port tocuri. Caut pe cineva onest, amuzant si care sa nu se ia prea in serios", a declarat tenismena. 

Modifică setările cookies