Sagetile aruncate de Corina Caragea in Michael Buble trimit un ascultator Radio InfoPro la Berlin!

Corina Caragea Michael Buble Show
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Mai 2010, 10:40
Data actualizarii: Vineri 14 Mai 2010, 11:02

Campania Show me the music prin care Radio InfoPro ofera ascultarorilor bilete la concerte in Europa cu toate costurile incluse (bilete, cazare, avion) v-a ajunge vineri 14 mai la finalul celei de-a doua etape, mai exact vom oferi 2 bilete la concertul Michael Buble de la Berlin din 28 mai.

CLICK AICI PENTRU LIVE

Pe 23 aprilie am dat bilete la concertul Whitney Houston din Munchen de pe 19 mai iar de sapt viitoare incepem concursurile pentru Bon Jovi la Paris pe 16 iunie

Asculta in fiecare zi Radio InfoPro, prinde momentul concursului si trimite prin sms cuvintul “Michael” la 1872, numar cu tarif normal. Raspunzi in direct la o intrebare, ai noroc in tragerea la sorti finala si… pleci la Berlin cat ai scrie Michael.

Pentru ca tragerea la sorti sa devina un event in sine vom face urmatoarele : Un Buble in marime naturala din plexic in studio. Printam pe un A4 toate nr de tel ale finalistilor. Pe 14 mai la ora 11.00, Corina Caragea arunca o sageata de darts inspre Buble iar nr de tel nimerit este sunat si trebuie sa raspunda in direct la o intrebare despre artist. Se repeta faza pana avem un castigator.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!