Hagi a fost dat in judecata din cauza unui teren

O FIRMA DIN PITESTI L-A DAT IN JUDECATA PE HAGI
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Iulie 2007, 10:18
Data actualizarii: Marti 03 Iulie 2007, 10:18

Prezent in Austria la Kaprun, unde pregateste Steaua pentru preliminariile Champions League si pentru inceputul de campionat, Hagi are probleme in Romania. Conform Libertatea, Hagi a fost dat in judecata de o firma din Pitesti pentru o bucata de pamant.

Hagi e acuzat ca a vandut o bucata de pamant care nu-i apartinea. 2.500 de metri patrati din zona lacului Straulesti, in valoare de 500.000 de euro au fost dati de Hagi, contra sumei de 50.000 de euro, unei doamne Walentina Halasz.

Hagi primise titlul de proprietate pe terenul respectiv de la ex-primarul comunei Mogosoaia, Dan-Claudiu Tanasescu, care, la randul sau, l-a mandatat pe prietenul sau Darius Handrea sa se ocupe de tranzactie. Reprezentantii firmei pitestene Unic Distribution sustin in procesul pe care l-au intentat lui Gica Hagi ca, de fapt, 2.000 mp din cei 2.500 fac parte dintr-o alta proprietate care in prezent se afla in posesia lor! 'La data la care Gheorghe Hagi a primit terenul, acesta era deja atribuit proprietarei initiale, Constantin Maria', se arata in actiunea introdusa la Judecatoria sectorului 1.

Intre timp, suprafata a ajuns la un alt cumparator, SC Imex SRL, iar in cele din urma la firma pitesteana Unic Distribution, care cere instantei sa anuleze titlul de proprietate emis fostului fotbalist, dar si actul de vanzare-cumparare incheiat intre Hagi si Halasz.

Valentin Tanase, juristul firmei pitestene care l-a dat in judecata pe antrenorul echipei din  Ghencea, a declarat pentru redactorii Impact in Arges: "Este adevarat ca firma Unic Distribution l-a actionat in instanta pe Gheorghe Hagi, insa mai multe date nu va pot da, pentru ca nu iau eu decizii in a fi facute publice sau nu actiunile noastre din instanta", a declarat acesta pentru Libertatea.

 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!