O nouă demonstrație de forță? Ponturi pentru FCSB – FC U Craiova 1948 (P)

PariuriX Pronosticuri Sportive
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Februarie 2022, 09:26
Data actualizarii: Duminica 06 Februarie 2022, 09:48

FCSB a ajuns la mâna ei. Dacă va câștiga toate partidele până la finalul sezonului, este matematic campioană. De cealaltă parte, FC U Craiova 1948 speră că prestația bună din partida cu FC Argeș o să devină o constantă.

Există strategii pentru ruletă care aduc câștig pe termen lung? Vezi aici sfaturile noastre!

FCSB, de neînvins!

FCSB a ajuns la 17 meciuri consecutive fără eșec, iar titlul pare la îndemână. Distanța până la CFR s-a micșorat considerabil, iar bucureștenii pot intra în play-off chiar de pe primul loc.

Marele atu al lor este programul. Pentru CFR urmează meciuri cu UTA, Sepsi sau Rapid, în timp ce trupa lui Becali se deplasează la Clinceni (trei puncte garantate), la Mioveni, și primește vizita Chindiei Târgoviște.

Moralul gazdelor este unul excepțional, în start de 2022 reușind acel 3-3 cu CFR Cluj, egalând în ultimul minut.

Apoi, FCSB a spulberat iarăși pe Dinamo, 3-0, chiar în “Ștefan cel Mare”.

Mai există unele avantaje: lotul lui Petrea este din ce în ce mai omogen, deoarece în această iarnă nu a existat  nicio despărțire importantă. A plecat Budescu, însă el oricum nu era o piesă de bază.

Recent, a fost transferat Edjouma, cel mai bun mijlocaș central din România, dacă ne raportăm la cifrele InStat.

Patronul Becali s-a declarat total entuziasmat de această achiziție „Eu de vreo 20 de ani tot spun că vreau un mijlocaș care să meargă cu mingea la picior, să dribleze și care să dea goluri.”

Însă, rămâne de văzut cum se va acomoda.

Revenind la patron, el este singura variabilă care poate să devină negativă. În meciul cu Dinamo, l-a schimbat pe Tănase la pauză, iar aceste practici pot duce la tensiuni.

Însă, dacă ne raportăm la toate celelalte repere, FCSB arată ca o viitoare campioană a României.

Cele 8 mandate ale lui Nicolò Napoli

FC U Craiova 1948 ocupă poziția a 14-a, loc care duce la baraj. Clasamentul în acea zonă este foarte strâns, așadar oltenii au șanse bune să se salveze de la retrogradare.

Acest lucru este plauzibil, mai ales dacă ne raportăm la ultimul meci.

FC U a câștigat etapă trecută 1-0 cu Argeș, partidă în care au jucat destul de bine și au dominat la aproape toate capitolele: 56% posesie, 9-1 raportul șuturilor spre poartă.

Craiova este însă foarte inconstantă și greu de analizat. Acolo a existat un haos perpetuu în acest sezon, au fost schimbați deja 4 antrenori, în plus luând naștere un război între familia Mititelu și suporteri.

Lotul arată destul de rău, în iarnă nu au fost făcute transferuri importante, însă Napoli pare că știe să gestioneze situația.

Până la urmă, în precedentele 7 mandate, italianul s-a descurcat destul de bine.  

FCSB este mare favorită la victorie. Un succes îi aduce mai aproape de titlu, iar motivația în rândul echipei este crescută. În plus, moralul ar trebui să fie până la cer, după cele 17 meciuri consecutive fără eșec.

Craiova a jucat prost o repriză la Farul, însă de atunci are trei reprize excelente.

Totuși, este greu de crezut că vom vedea un alt rezultat decât 1 solist. Recomand chiar victoria FCSB-ului -1 handicap asiatic, la o cotă excepțională de 1.80.

Pont pentru Barcelona – Atletico Madrid, derby pentru locul 4

Barcelona are un sezon ratat, un an în care se încearcă o reconstrucție sportivă și o restabilizare financiară.

După plecarea lui Messi, era evident faptul că Barcelona va pierde mult pe toate planurile, deși criza aceasta pronunțată era greu de prevăzut.

Prima piesă din noul puzzle este Xavi, o legendă catalană adusă pentru a turna o fundație care vizează următorii 10 ani.

Barcelona are un lot foarte tânăr, foarte talentat, care însă nu poate obține rezultate în acest punct temporal.

În această iarnă au fost aduși unii fotbaliști cu experiență.

În primul rând, a venit Aubameyang, vedeta celor de la Arsenal. Apoi, Adama Traore, muntele sosit din curtea lui Wolverhampton, care probabil va impresiona și în Spania (până la urmă, este om de națională iberică).

Ferran Torres a fost transferat de la Manchester City alături de  legenda Dani Alves, brazilianul liber de contract.

O campanie de achiziții mai mult decât reușită, prin care Barcelona pare că redevine o forță.

În plus, și forma sportivă este în creștere: catalanii vin după 1-0 victorie la Alaves sau înfrângere dramatică cu Real Madrid, în Supercupă (2-3). Ambele meciuri sunt trecute la capitolul plusuri.

Atletico Madrid stă mai bine în clasament, fiind pe 4, la doar un punct peste Barcelona.

Totuși, sezonul este foarte modest și din punctul lor de vedere, mai ales că l-au început din postura de campioană en-titre.

Atletico joacă un fotbal șters și are multe probleme, în special în apărare, lucru atipic. Faptul că Atletico are cea mai slabă defensivă din top 9 este elocvent, primind gol aproape meci de meci.

Etapa trecută au reușit o “remontada” de excepție, câștigând 3-2 cu Valencia după ce au fost conduși 0-2. Însă, a priori pierduseră cu Athletic Bilbao și Real Sociedad.

Barcelona pare echipa în creștere, care vine după o fereastră de transferuri excepțională. Atletico are mari probleme în apărare, este mai dezorganizată decât în sezoanele precedente, iar în deplasare are doar 4 victorii în 11 etape!!

Astfel, pariul merge pe victoria Barcelonei, la o cotă de 2.30. Pentru o siguranță sporită, puteți încerca Barcelona DNB (1.65), acesta fiind pontul zilei de duminică.

Alte pariuri interesante pentru un eventual combo:

- Betis – Villarreal: 1x, cotă 1.44

- FC Argeș – Academica Clinceni : Argeș conduce la pauză, cotă 1.40

- Borussia Dortmund – Bayern Leverkusen: peste 2.5 goluri, cotă 1.40

Cota totală este de 2.82, acesta fiind un potențial bilet al zilei.

Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017

Sursa poza: © sportpictures.eu

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!