"Scorul e al FCSB-ului, jocul e al CFR-ului!" Mihai Mironica dupa al 5-lea 1-1 consecutiv intre CFR si FCSB
Luni 17 Septembrie 2018, 00:19

"Scorul e al FCSB-ului, jocul e al CFR-ului!" Mihai Mironica dupa al 5-lea 1-1 consecutiv intre CFR si FCSB

Aceasta serie interminabila de 1–1 dintre colosii Ligii 1, CFR si FCSB, aduce aminte de sirul nesfarsit de remize dintre gigantii sahului, Karpov si Kasparov, din clasicele finale ale Campionatului Mondial.

Meciul de la Cluj a fost in primul rand despre CFR Cluj. Campioana i-a creat actualului lider din Liga 1 ocazia din care a marcat, a creat si pentru sine, in stilul sau clasic, aerian, atletic, golul, a atacat mai mult, a avut mai multe ocazii, a avut mult mai multe cornere, a dominat jocul la mai toate capitolele. Dar, in final, un singur capitol conteaza cu adevarat, si, din pacate pentru ea, CFR Cluj si-a confirmat si in aceasta partida vocatia de sinucigasa din acest sezon. Printr-o uriasa greseala, campioana si-a surpat parcursul din Champions League, acum, tot prin trei sferturi de autogol, si-a refuzat sansa de a trece pe primul loc in Liga 1.

Djokovic, croatul cu nume de superstar sarb, pare a trai doar pentru aceste meciuri cu mare miza. Si in acest derby, ca si in sezonul trecut, a fost omul cu aparitiile providentiale si revenirea lui in echipa lui Conceicao ar putea insemna inceputul ascensiunii spre varful ierarhiei pentru CFR.

CFR Cluj are parca o marja mai mare de crestere decat FCSB in continuare. A dominat-o pe rivala bucuresteana fara sa aiba in teren cele mai bune extreme ale sale, Deac si Mailat, si fara reperul principal de la mijloc, Culio.

Si FCSB a avut absentele sale, Pintilii si Momcilovic, dar problemele cele mai serioase pentru echipa lui Dica sunt totusi in atac, desi pana acum liderul campionatului a fost si cea mai ofensiva echipa din Liga 1. Morutan este singurul jucator cu adevarat creativ, pe Teixeira l-a ajuns pana la urma varsta sa matusalemica. Coman este creativ doar in alegerea gesturilor pentru celebrarea golurilor, iar pe Man deja clubul il ascunde de parca s-ar teme ca nu cumva AS Roma sa nu urce oferta pe la 30 de milioane de euro.

As fi zis chiar si la pauza acestui derby ca destinul pare a fi scris in favoarea stelistilor in acest sezon in Liga 1. Insa repriza a doua a aratat limitele ofensive ale echipei lui Dica, una dintre cele mai aride trupe din punct de vedere tehnic din istoria AS Armata / CSCA / CCA / Steaua / FCSB. Liderul campionatului are cea mai lucioasa echipa, dar una mai mata s-ar putea sa-i dea din nou matul.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
Primele efecte ale valului de aer polar: ninsori și temperaturi mai mici cu 10 grade. Situația se va înrăutăți