MIhai Stoichita Echipa Nationala Mirel Radoi Nationala

Stoichiță a explicat de ce a oferit indicații la meciul cu Islanda! Ce părere are de continuarea lui Rădoi la națională 

România - Liechtenstein este duminică, de la 19:00, în direct la PRO TV și pe VOYO

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 20:37
Data actualizarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 21:02

România a obținut doar o remiză cu Islanda, 0-0, în penultimul meci din Grupa J. Astfel, tricolorii au nevoie de ajutorul nordicilor în ultima partidă și speră ca Macedonia de Nord să se încurce și să nu obțină victoria. De asemenea, elevii lui Rădoi sunt obligați să câștige la Lichtenstein, duminică, de la 19:00, în direct la PRO TV și pe VOYO, dar și LIVE VIDEO pe www.sport.ro, pentru a mai spera la locul din barajul de calificare la Campionatul Mondial din 2022. 

Însă, remiza cu Islanda nu a fost singurul lucru care l-a deranjat pe Rădoi. Selecționer a fost nemulțumit că Mihai Stoichiță le-a oferit indicații jucătorilor, iar directorul tehnic al FRF și-a argumentat comportamentul. 

Am vorbit cu el, credeți că noi suntem supărați? Neînțelegerile se rezolvă între bărbați. Era minutul 85, fiecare om are trăirile lui, toată lumea țipa în jurul meu.Voiam să îi susținem, să dăm gol. Strigam la Bancu, pentru a-l împinge de la spate, pentru că este un jucător ofensiv și țin la el. 

Președintele și cu mine o să avem o întâlnire cu Mirel după meciul cu Liechtenstein. După care, se vor trage niște concluzii și vor face niște propuneri. În ce direcție, vom afla la timpul potrivit. Și președintele a fost foarte clar că avem timp să discutăm cu Mirel. 

Mă bucură să aud asta (n,r. - că Rădoi ar fi dispus să continue ca selecționer), pe mine mă bucură să aud asta. Pune un condițional care ne face pe noi să analizăm ce s-a întâmplat în ultimii doi ani. 

Eu nu sunt Federația, eu sunt Mihai Stoichiță, care fac parte din Federație. Eu am declarat că îmi doresc ca Mirel să continue la echipa națională. Acum, rămâne ca președintele să stea de vorbă cu mine, să-și prezinte punctul de vedere și după aceea să ia o hotărâre. 

Ne vom întoarce acasă și în cursul săptămânii viitoare președintele va decide când vom sta de vorbă. Acum e perfectibil totul, vom stabili săptămâna viitoare. 

Nu am vorbit nimic cu islandezii. Noi am fost la vestiare, i-am încurajat pe băieți. În mod normal, 100% trebuie să câștigi mâine. Ar fi culmea să facă Islanda cu Macedonia de Nord egal și noi să nu batem acolo”, a declarat Mihai Stoichiță la digisport.

Clasamentul Grupei J 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!