"Nationala nu are nicio idee de joc. Cristea este peste acest Florescu!" Cristea sau Florescu?

Autor: Sport.ro
Luni 06 Septembrie 2010, 19:27

	"Nationala nu are nicio idee de joc. Cristea este peste acest Florescu!" Cristea sau Florescu?

Victor Becali spune ca nationala are sanse minime sa castige in Belarus daca joaca asa cum a facut-o cu Albania. Dragomir: "Si in fabrica, daca nu ai rezultate te da directorul afara!"

"Hagi a demostrat ca anterenor ce poate. A castigat Cupa Turciei cu Galatasaray. Este un antrenor foarte bun. Nu trebuia sa plece de la nationala. Era normal ca Cristi Chivu sa il apere pe Razvan Lucescu. Este antrenorul lui si asa e firesc. Vreau ca nationala sa castige in Belarus insa cum am vazut eu nationala jucand....nu prea cred. Nu am vazut o idee de joc. In locul lui Florescu poate sa joace altcineva. Peste Florescu in momentul asta este Adrian Cristea", spune Victor Becali la Sport.ro

"In acest moment nu cred ca se pune problema demiterii lui Razvan Lucescu. El nu are rezultate dar trebuie lasat sa isi termine contractul pe care il are cu Federatia Romana de Fotbal. In cel mai rau caz, daca nu va confirma, Razvan va pleca singur. Si in fabrica, daca nu ai rezultate te da directorul afara" a declarat Dumitru Dragomir.  

Cine e mai bun in momentul de fata? (11413 voturi)
 
Adrian Cristea
90.06%10279 voturi
 
Florescu
9.94%
1134 voturi
Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies