Mutu si Chivu - fara nici un ban daca nu trec de grupa mortii la Euro!

Autor: Sport.ro
Luni 25 Februarie 2008, 20:01
AMENINTATI DE NASUL SANDU!

Nasul Sandu nu se gandeste la titlul european - Romania e singura echipa de la Euro care nu are prima fixa pentru marele vis al lui Piturca - titlul european. Mutu si Chivu au fost anuntati ca se intorc cu buzunarele goale daca nu trec de grupa mortii!

Chiar daca bat campioana Mondiala - Italia, romanii se vor intoarce in tara fara vreo prima speciala! Nasul Sanu i-a anuntat pe oamenii lui Piturca - vor primi o prima doar daca trec de grupa mortii!

Romania n-are fixata nicio prima pentru cucerirea triofeului la vara - dar federatia nasului va polati orice performanta a lui - Mutu si Chivu! Romanii vor imparit jumatate din premiul oferit de UEFA - de 10 milioane daca pun mana pe trofeu!

 "Baietii deja au fost premiati pentru participarea in grupa, dar daca iesim din grupa pentru fiecare meci jucat in plus din banii pe care Uefa ni-i da noua noi dam 50%"" spune Sandu.

Mutu si Chivu au luat deja 120 de mii de euro pentru calificarea la Euro - mai putin decat sportiivii care vor cuceri o medalie de aur la Biejing! - 120 de mii de euro plus o masina de teren pentru un aur in China este premiul fabulos pus la bataie de romani.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro X

Surse: Dăncilă a fost votată în BPN al PSD pentru a fi candidat la Preşedinţie
BRAT