GALERIE FOTO Întâlnire de gradul zero între Dan Petrescu și Ilie Dumitrescu după episodul ”Uit telefonul tău, uită-l și tu pe al meu!”

Generatia de aur Dan Petrescu Ilie Dumitrescu Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 01:09
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 10:38

Meciul de retragere al ”Generației de Aur” se joacă sâmbătă, de la 20:30, pe Arena Națională. Evenimentul poate fi urmărit în direct pe PRO TV și VOYO.

Înaintea partidei de pe cel mai mare stadion al României, a avut loc un dineu la care au luat parte toate starurile care vor participa la eveniment, dar și personalități importante din fotbalul românesc.

Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu s-au împăcat

Dineul a consemnat și reîntâlnire dintre doi foști mari fotbaliști aflați până de curând ”la cuțite”. Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu nu și-au vorbit o perioadă îndelungată, însă, cu ocazia acestui eveniment special, cei doi au revenit la sentimente mai bune.

În timpul petrecerii, cei doi foști mari fotbaliști au fost surprinși de camerele de filmat în timp ce purtau o discuție amicală, semn că au trecut peste micile neînțelegeri din trecut.

De la ce a pornit conflictul dintre Dan Petrescu și Ilie Dumitrescu

Totul a început în urmă cu trei ani, după un meci pierdut de CFR Cluj în Conference League în fața celor de la Randers, scor 1-2. Atunci, Ilie Dumitrescu l-a sunat pe fostul său coleg de la Steaua și de la echipa națională a României, însă antrenorul i-a reproșat că vrea să obțină informații din partea lui.

Nu a fost nimic grav. L-am sunat să văd ce face după un meci și a fost ceva de genul ’Ce, vrei informații să spui la Digi acolo?’. Zic ’Da, eu, de 12 ani, zi de zi, numai cu informații mă ocup, eu sunt șeful redacției la știri și mă ocup cu toate breaking news-urile’.

Mă rog, și atunci am spus ’Bine, dacă tu crezi că te-am sunat... Eu te-am sunat să văd ce faci, cum ești’. Asta a fost toată chestia, dar nimic grav.

Ideea e că nu îl sunam să văd... Eu aveam informații că vor să îl pună la echipa națională. Voiam să îi spun ’Știu că o să ai ofertă la echipa națională’. În ideea asta, nu altceva.

Nu l-am sunat să îmi dea vreo informație. Eu, când îl sun pe Hagi sau pe Mutu, nu îi sun să îmi spună ceva. Nu sunt ăla care trebuie să aducă informațiile. Eu sunt analist.

Nu știu la ce s-a gândit el. L-am sunat după meciul cu Randers, trecea printr-un moment mai puțin bun. Eu văzusem meciul, îl analizasem și voiam să discutăm, să îi spun ce am văzut, dar pe probleme tehnice.

Era supărat ‚’Tu știi că nu vorbesc cu nimeni după meci?’. Zic ’Nu am știut asta’. În rest, nu am avut niciun fel de probleme. Atunci i-am zis ’Bine, mă, dacă tu crezi că eu te sun să iau informații, eu uit telefonul tău, uită-l și tu pe al meu și la revedere, gata’” a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!