VIDEO EXCLUSIV 'Hai măi, nea Piți, lasă-ne, că i-ai făcut pe toți Pele!'. Episod memorabil din interiorul echipei naționale

Ciprian Marica Adrian Mutu Victor Piturca Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Octombrie 2023, 15:58
Data actualizarii: Joi 19 Octombrie 2023, 15:36

Invitat la emisiunea Arena SPORT.RO, Ciprian Marica a abordat mai multe subiecte din cariera sa, inclusiv pe cele legate de echipa națională. 

Înaintea confruntării din Andorra, din preliminariile pentru EURO 2024, Edi Iordănescu a caracterizat adversarul ca fiind unul dificil, afirmație care i-a amintit lui Ciprian Marica despre obiceiul nepotrivit pe care îl au antrenorii români. 

"Așa făcea și nea Piți. Jucam cu Andorra, lua o foaie și începea să ne prezinte echipa. Portarul e bun, sare din bară în bară, ăla nu știu ce face... Îi făcea Pele, mari pe toți. Noi mai râdeam prin spate, se trezea Mutu care era mai cu tupeu și zicea: 'Hai măi, nea Piți, că i-ai făcut pe toți Pele! Lasă-ne, intru mâine pe teren și dau două goluri. Ne ții 40 de minute, să ni-l arăți pe portar!'.

Afară nu există așa ceva! E cu totul altă mentalitate. Faptul că nu adoptăm ce fac cei de afară. E o falsă impresie că îi motivăm explicând cât de buni sunt adversarii", a declarat Ciprian Marica, la emisiunea Arena SPORT.RO

În fiecare săptămână, în emisiunea Arena SPORT.RO - difuzată exclusiv online pe VOYO și Sport.ro - Cătălin Oprișan aduce tuturor urmăritorilor informații despre cele mai relevante evenimente sportive ale momentului, din diverse domenii, comentate în stilul său consacrat, dar și de invitații speciali pe care îi va avea aproape.

VIDEO | Prima ediție Arena SPORT.RO


Ciprian Marica, invitatul lui Cătălin Oprișan la Arena SPORT.RO (emisiunea integrală) pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!