Hagi: "Sunt suparat pe Torje, sa fie atent ce vorbeste!" Declaratia care a pus pe JAR Generatia de Aur!

Autor: Sport.ro
Vineri 22 Noiembrie 2013, 20:43

Doua zile teri-bile in direct Sport.ro si Voyo.ro:
►Froch isi pune centurile la bataie, sambata 20:00 ► Bataie dupa blocuri in Bronx, duminica 4:00 ► Bile. Sa facem sport! Finala de la Bucuresti, duminica 19:30

Hagi a comentat situatia de la nationala, care a ratat o noua calificare la un turneu final. Regele e suparat pe Torje, care a declarat ca Generatia de Aur nu a castigat nicio competitie. Hagi l-a descoperit pe Torje cand antrena la Timisoara.

"Sunt suparat pe Torje ca a fost ironic la adresa generatiei mele! Noi am castigat, ne-am calificat la campionate europene si mondiale, suntem campioni! Trebuie sa fie mai atent la ce vorbeste. Am pierdut atatea calificari si e momentul sa ne gandim ce sa facem! Am ramas uimit cand jucatorii au spus ca nu au valoarea. Cel care abandoneaza, e pe jumatate mort, asa se spune.

Selectia trebuie sa se bazeze pe fotbalistii care se simt puternici! Lucrurile au scapat de sub control, trebuie sa facem o strategie si sa stim pe ce drum mergem. Cred ca jucatorul roman e inventiv, ii mai trebuie organizare si disciplina! Ne trebuie munca multa pentru ca nu stim sa jucam ofensiv!

Asa nu putem sa facem performanta, fara jucatori care sa stie sa destabilizeze defensiva adversarilor. Este un moment important pentru fotbalul romanesc, iar solutia nu sta intr-un antrenor. Il voi critica si pe Gica Popescu daca voi considera ca greseste, eu spun lucrurilor pe nume", a declarat Hagi la Digi.

Coronavirus România, 9 august. Autoritățile au anunțat 1.145 de cazuri noi de persoane cu Covid-19
BRAT