El este jucatorul care i-a luat mintile lui Piturca! "Urmaresc constant 60-70 de fotbalisti" Cine este tanarul care poate ajunge lider la nationala

Autor: Sport.ro
Joi 13 Martie 2014, 12:45

	El este jucatorul care i-a luat mintile lui Piturca! "Urmaresc constant 60-70 de fotbalisti" Cine este tanarul care poate ajunge lider la nationala

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi! Tottenham - Benfica, joi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

Victori Piturca a declarat la Sport.ro ca se va baza pe mai multi tineri pentru urmatoarele preliminarii. Mijlocasul stelei, Nicusor Stanciu, este unul dintre favoritii selectionerului.

"Urmaresc constant 60-70 de jucatori. Ma astept la evolutii foarte bune de la Stanciu. El a jucat titular, dar e inconstant. Face una-doua faze bune, dar dispare pentru 15-20 de minute. Are calitati native foarte bune, calitati fizice. Eu astept sa dea gol si pase de gol"
, a spus Piturca.

Antrenorul nu este de acord cu atitudinea nesportiva a unor jucatori si nu ii va convoca niciodata la nationala un astfel de sportiv.

"In Stanciu mi-am pus mari sperante, dar am auzit pe la loturile de juniori si tineret ca face mutre, are aere. Si el si Iancu. Iancu a disparut de tot, e un mare semn de intrebare pentru mine. Ce au facut ei la tineret e un mare semn de intrebare. E foarte bine ce a facut Stelea!", a mai declarat antrenorul.

Piturca a fost impresionat si de Dorin Rotariu. "Mi-a placut foarte mult, are maturitate, dar fizic inca nu este la nivelul de nationala!"

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies