Cum a reacționat Gică Popescu când a auzit că Edi Iordănescu evită să îşi prelungească contractul cu FRF

Gica Popescu edi iordanescu FRF Razvan Burleanu Nationala Gică Popescu / Captură PRO TV
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 17:25
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 17:23

Fostul mare internațional consideră că selecționerul dorește să ia această hotărâre abia după ce va evalua evoluția României la EURO 2024.

Joi, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a anunțat că există un acord verbal între Edi Iordănescu și Federația Română de Fotbal pentru prelungirea contractului, cu dorința de a oficializa înțelegerea înainte de turneul final din Germania. Cu toate acestea, Edi Iordănescu a ales să amâne semnarea, decizie ce avea să creeze reacții diverse.

Gică Popescu susține decizia lui Iordănescu

Gică Popescu și-a exprimat înțelegerea sa față de decizia selecționerului. Fostul component al "Generației de Aur" este de părere că o decizie de așa natură are nevoie de timp și nu dorește să o comenteze

  • Gică Popescu / Captură PRO TV

„Este o chestiune personală şi probabil că Edi Iordănescu are argumentele lui, pro şi contra. Pare că cele pro nu sunt suficiente pentru a lua o hotărâre înainte de turneul final. Probabil că vrea să vadă cum se va termina acest turneu final şi după aceea să ia o hotărâre.

Nu ştiu care e logica pe care o are Edi Iordănescu. Eu sunt adeptul continuităţii întotdeauna, în special când lucrurile merg bine. Dar repet, e o chestiune personală, pe care e greu să o comentăm. Eu cred că singura preocupare trebuie să fie EURO 2024″, a spus Gică Popescu, conform Antena Sport.

Edi Iordănescu despre viitorul său pe banca României

Într-o conferință de presă recentă, Edi Iordănescu a abordat subiectul viitorului său ca selecționer și a scos în evidență faptul că prioritatea sa principală este turneul final EURO 2024.

„În ceea ce mă priveşte, pentru mine personal nu este o prioritate contracul meu, ci turneul final. Asta e provocarea numărul 1, să fim cea mai bună versiune a noastră. Sigur că este important contractul meu, au fost mai multe discuţii, este foarte clar ce aşteaptă de la mine federaţia, este clar ce resurse are la dispoziţie pentru a ne ajuta. Am fost foarte mulţumit de tratamentul federaţiei, am simţit suport, încredere, preocupare de a ne pune la dispoziţie ce am avut nevoie. Şi noi am livrat şi am îndeplinit obiectivul.

Rămâne provocarea ca toate aceste elemente să fie puse într-un contract şi să se găsească cea mai bună soluţie. Prioritate rămâne pregătirea, îmi doresc să rămân la naţională, cu încredere, entuziasm, dar nu depinde doar de mine. Contează şi Euro, vreau şi reconfirmarea echipei.

Mi-a plăcut cum au răspuns zilele astea, dar ce se va întâmpla nu depinde doar de mine. Banii au fost ultima problemă, altele contează. Nu am avut oferte pentru că mintea mea şi gândurile mele nu au fost la asta. Echipa naţională a avut exclusivitate”, a declarat Edi Iordănescu.

Următorul mare eveniment fotbalistic, Campionatul European din Germania 2024, va fi transmis în exclusivitate de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai importante faze ale competiției vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO, astfel suporterilor pot beneficia de acoperire completă a acestui turneu de mare anvergură.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!