Contra, optimist dupa tragerea la sorti: "Sa nu jucam cu Spania in primul meci! Cu toata dragostea v-as duce la EURO, dar tot ce pot sa promit e ca vom da totul!"

Romania si-a aflat grupa din preliminariile EURO 2020.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Decembrie 2018, 14:05
Data actualizarii: Duminica 02 Decembrie 2018, 16:48

Cosmin Contra este optimist dupa tragerea la sorti. Nu se sperie de Spania si Suedia, iar Norvegia este un adversar pe care si-l dorea oricum din urna a treia.

"Nu e cea mai grea grupa in care puteam sa picam. E clar, de Spania nu mai trebuie sa spun nimic. Deja am primit mesaje de la prietenii mei spanioli. Celelalte, echipe nordice, echipe foarte puternice. Suedia nu e nici ea o echipa usoara, dar Spania si Suedia sunt doua echipe cu care ne putem bate. Trebuie sa incepem bine aceasta campanie. Sa nu fie Spania primul meci. Norvegia nu cred ca e o echipa de care sa ne fie teama. Ii preferam pe ei din urna a treia. Vom face totul sa ne calificam din aceasta grupa. Speram sa nu pierdem asa cum nu am pierdut nici in Nations League. Cu toata dragostea v-as duce la EURO, eu tot ce pot sa va promit e ca vom face totul pentru a ne califica.

Se vor schimba toate gazoanele de la toate stadioanele care organizeaza EURO. Se va pune un gazon hibrid, artificial si normal", a declarat Cosmin Contra la ProX.
 

Modifică setările cookies