"Ar fi o rautate sa nu-l chemi la nationala" Presiune IMENSA pe Iordanescu! Cazul care arunca nationala in aer!

"Ar fi o rautate sa nu-l chemi la nationala" Presiune IMENSA pe Iordanescu! Cazul care arunca nationala in aer!

Budescu inscrie gol dupa gol, dar are sanse mici sa ajunga la nationala. 

Romania joaca meciurile decisive de calificare la EURo 2016, dar Anghel Iordanescu nu e dispus sa-l cheme pe cel mai in forma jucator roman. Budescu inscrie pe banda rulanta, dar selectionerul nu e multumit de miscarea jucatorului din teren. Sumudica nu concepe ca nationala sa joace fara omul sau si spune ca ar fi o rautate ca Budescu sa nu fie chemat la lot.

"Budescu e un jucator extraordinar, in campionatul intern nu e altul ca el. Poti sa alergi 1000 de metri, sa stai pe teren, daca dai doua goluri, ce sa-i mai spun?

Budescu traverseaza o perioada buna si echipa nationala trebuie formata din jucatorii care sunt in cea mai buna forma. Iar Budescu e in cea mai buna perioada a carierei. Ar fi o rautate sa nu-l chemi in acest moment", a declarat Sumudica.

Antrenorul Astrei ar fi fericit insa sa ramana cu Budescu la antrenamente, chiar daca asta ar insemna ca cel mai bun jucator al sau sa piarda din nou convocarea.

"Pentru el ar fi rau sa nu fie convocat, pentru mine ar fi bine, insa. L-as tine aici, cu mine, am putea pregati returul cu Alkmaar si calificarea in grupe”, a mai spus sumi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor intră în vigoare în România, de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies