Nationala

”Am fost susținut de americani”. Edi Iordănescu râde de cei care cred că a fost pus politic la națională

Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României. Acesta a semnat cu FRF un contract valabil până în 2024.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 18:47
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 18:50

Iordănescu Jr. (43 de ani) a răspuns vocilor care au pus numirea sa la echipa națională pe seama influențelor politice. Antrenorul amintește de rezultatele sale, care l-au adus în postura de a fi contactat de reprezentanții FRF.

Edi Iordănescu: ”Nu cred că a făcut cineva o pasiune pentru mine”

„Am fost susținut de americani (n.r. - râde). E bine că ați deschis subiectul. De când sunt activ în fotbal, de mai bine de 12 ani, am fost implicat în mai multe proiecte. Am antrenat în mod constant. Puterea politică a fost schimbată de mai bine de 20 de ani în perioada asta. 

  • Edi Iordănescu

Nu cred că cineva a făcut o pasiune pentru mine. Cine spune asta îmi aduce un afront important, pentru munca mea, pentru sacrificiile făcute. O să constatați că toate echipele pe care le-am preluat au mers în sus. 

Niciodată nu am lăsat-o mai jos. Cred că cine susține acest lucru este lipsit de o logică elementară sau e rău intenționat. În fotbal nu poți să păcălești”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Cornel Dinu: ”O mutare politică, o interferență”

„S-ar putea să îmi joace feste memoria, dar nu cred. Eu am spus asta încă înainte de a fi schimbat Rădoi. Am spus că va fi Edi Iordănescu selecționer. Este o nouă mutare politică, o interferență. 

Edi Iordănescu este de apreciat pentru că vorbește corect limba română, spre deosebire de tăticul lui. Dar vorbește prea mult. Am văzut azi că Gazeta prezintă toată istoria lui Edi Iordănescu, mai multe numiri politice, peste tot”, a spus Cornel Dinu, fost selecționer, la Telekom Sport.

Modifică setările cookies