"Aceste declaratii venite asa, putin la misto! Mirel Radoi probabil se simte singur!" Marica, dezamagit total de situatia in care se afla nationala! Atac la presedintele FRF

"Aceste declaratii venite asa, putin la misto! Mirel Radoi probabil se simte singur!" Marica, dezamagit total de situatia in care se afla nationala! Atac la presedintele FRF

Ciprian Marica nu isi poate explica atmosfera din cadrul echipei nationale si il critica pe Mirel Radoi, dar si pe presedintele FRF, Razvan Burleanu.

Ciprian Marica nu este cel mai mare admirator al discursurilor pe care Mirel Radoi le sustine din postura de selectioner si contesta anumite declaratii ale acestuia.

De asemenea, fostul atacant din echipa nationala a Romaniei l-a taxat si pe Razvan Burleanu, despre care a spus ca a facut declaratii 'la misto':

"Mirel Radoi probabil ca se simte singur si am impresia ca majoritatea antrenorilor care sunt acolo se simt pusi la zid, ca avem nevoie ceva cu ei. La fel si jucatorii, simt nevoia sa fie mangaiati. E clar ca tinem cu Romania, se stie, dar realitatea din teren arata ca Romania nu joaca ceea ce vrem. Ca vrea Mirel Radoi sa se creada altceva, e strict parerea lui. Noi nu spunem decat lucrurile care se vad. Mie nu imi place sa vin si sa analizez infrangerile, imi e foarte greu, dar pana la urma astea sunt rezultatele.

Declaratiile astea de sustinere la trei zile dupa meci, numai unitate nu transmit. Nu stiu ce a vrut sa spuna Mirel Radoi, dar suferim.

Aceste declaratii venite asa si putin la misto, ca sigur, antrenorul e vinovat, apoi ca presedintele Federatiei e vinovat(n. r. Razvan Burleanu) e vinovat. Dar cine ar fi vrut sa fie vinovat?! Asta era declaratia lui Razvan Burleanu, asa ca, vezi Doamne, da intotdeauna presedintele e vinovat si antrenorul", a spus Ciprian Marica, la PRO TV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Europa înăsprește măsurile pentru combaterea COVID-19. Mărturisirile unor români plecați peste hotare
BRAT

Modifică setările cookies