Valentino Rossi Andy Warhol casca Moto GP Motoare

Toata familia lui Valentino Rossi pe noua sa casca! FOTO

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2010, 10:37
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2010, 10:40

Pilotul spaniol Jorge Lorenzo (Yamaha) a castigat, duminica, Marele Premiu al SUA la clasa MotoGP, obtinand a sasea sa victorie in acest sezon al Campionatului Mondial de Motociclism Viteza si prima din cariera pe circuitul de la Laguna Seca.

Spaniolul a beneficiat de caderea, in turul 11, a compatriotului sau Dani Pedrosa (Honda), care se afla in frunte de la inceputul cursei.

Lorenzo a fost urmat de australianul Casey Stoner (Ducati) si de italianul Valentino Rossi (Yamaha), acesta din urma aflat la a doua cursa de la revenirea dupa o dubla fractura la picior.

In clasamentul general conduce in continuare Jorge Lorenzo, cu 210 puncte, urmat de Dani Pedrosa (138 de puncte) si de italianul Andrea Dovizioso (Honda - 115 puncte).

Are casca NOUA

Valentino Rossi si-a vopsit casca in stilul lui Andy Warhol! Cursa de la Laguna Seca a fost prilejul ideal pentru italian sa iasa din nou in evidenta: curentul pop-art a fost cel ales de Rossi ca sa isi expuna imaginile celor dragi: tatal Graziano Rossi, sora Clara, mama Stefania, fratele Luca Marini, sotia Marwa sau colegii de la Fiat Yamaha.

Modifică setările cookies