Miercuri 30 Noiembrie 2011, 09:30

FOTO SPION ! Povestea merge mai departe ... iata primele poze cu Volkswagen Golf 7 !


	FOTO SPION ! Povestea merge mai departe ... iata primele poze cu Volkswagen Golf 7 !

Stim ca pozele spion sunt de fapt sedinte foto aranjate de catre producatori si unele publicatii, dar e bine ca aflam si noi cat de cat cum arata viitorul Golf ... 7 !

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Aici ar trebui sa scriem tot ce stim despre noul Golf, doar ca nemtii nu dau chiar totul din casa. Ne asteapta surprize peste surprize, mai putin insa designul, din cate ne dam seama aici. Oricum, orice Golf trebuie tratat cu respect ...are deja varsta bunicilor unora dintre noi !

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
2 comentarii
  • 30 2011
    gigel stii sa numeri cate greseli are articolul, drag redactor batut in cap?...
  • 30 2011
    Hplc Esti passionat de pook3r si nu ai bani sa joci? Stii ca exista un site care iti da 50 de dolari bani reali ca sa joci si sa inveti pook3r la nivel profesional? intra aici bit.l*y/PS*Ho*me (fara stelute *) si inregistreaza-te. Va trebui sa treci un test pentru ati demonstra cunostintele in domeniu. Mult noroc! (anuntul se adreseaza doar persoanelor cu o varsta minima de 18 ani) Hplc...
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT