"Ma bucur ca dam peste Steaua!" Duel incins pentru Steaua daca trece de Vardar! De ce se tem stelistii de Dinamo Tbilisi:

Autor: Sport.ro
Sambata 20 Iulie 2013, 10:00

	"Ma bucur ca dam peste Steaua!" Duel incins pentru Steaua daca trece de Vardar! De ce se tem stelistii de Dinamo Tbilisi:

►Macedonia URLA! Marti se anunta IADUL VarDARK - Steaua, 21:45 in direct PRO TV si Voyo.ro!

Steaua si-a aflat posibila adversara din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor - Dinamo Tbilisi, campioana Georgiei, echipa antrenata de Dusan Uhrin Jr. Acesta a pregatit-o in 2 randuri pe Poli Timisoara in Liga 1, trecand si pe la Cfr Cluj.

"Eu ma bucur ca dam peste Steaua. Pentru ca este o echipa puternica, intotdeauna mi-au placut duelurile cu cei foarte tari. Formatia romana este redutabila. Dar eu, cat am antrenat in Romania, nu am pierdut in fata Stelei! Nu va acest amanunt, dar vreau sa intelegeti ca nu am teama. Orice e posibil in fotbal" spune Dusan Uhrin Jr in Gazeta Sporturilor.

Stelistii au motive sa se teama de Dinamo Tbilisi. Uhrin a construit o echipa foarte puternic, castigand aproape 75% din meciuri de la venirea la Dinamo din vara trecuta. In plus, Steaua nu a reusit sa invinga echipele antrenorului de 45 de ani in cele 5 partide partide jucate pana acum.

Steaua va juca impotriva castigatoarei din dubla FC Dinamo Tbilisi (GEO) / EB/Streymur (FRO). In tur, georgienii au castigat cu 6-1. in cazul in care va trece de Vardar, echipa bucuresteana va juca prima mansa a turului trei preliminar in 30 sau 31 iulie, in deplasare, si returul in 6 sau 7 august, pe teren propriu.

"Stiu cum pregateste Dusan Uhrin meciurile, vor fi partide echilibrate intre Steaua si Dinamo Tbilisi" a spus Marian Iancu, patronul de la Poli Timisoara.

CCR reia dezbaterea pe tema completurilor de trei judecători de la Înalta Curte. Luarea unei decizii, amânata de două ori
BRAT