Ultima clasata din Liga 2 revine din urma cu forte proaspete si noi investitori! Noii patroni investesc sume colosale: "Ne asezam la masa, facem o strategie de viitor"

Ultima clasata din Liga 2 revine din urma cu forte proaspete si noi investitori! Noii patroni investesc sume colosale: "Ne asezam la masa, facem o strategie de viitor"

Ultima clasata din Liga 2 , Sportul Snagov a obtinut primul punct al acestui sezon, printr-o remiza neasteptata pe "Ilie Oana", impotriva echipei lui Flavius Stoican, Petrolul Ploiesti.

Remiza vine in urma unui joc discret al Petrolului dar si de o stare mult mai buna a Snagovului, care a dominat repriza secunda si si-a creat numeroase ocazii. Dupa un inceput extrem de slab de sezon, Snagovul s-a reinventat, si-a gasit ritmul si nu e dispusa sa mai cedeze puncte, cautand sa evite retrogradarea.

Responsabili pentru starea mai buna a echipei sunt noii patroni, care dupa spusele managerului Valeriu Rachita, investesc extrem de mult si au planuri mari de viitor.

"Sunt doi patroni noi, cei de la Carmen Bucuresti, de sezonul trecut. De maine ne vom aseza la masa, facem o strategie de viitor deoarece media de varsta este 20-22 de ani. Astazi am jucat cu foarte multi jucatori tineri. Obiectivul de anul acesta este sa scapam de retrogradare. La anul poate se va face si stadionul promis. Vom anunta in cursul acestei saptamani

Baietii nu si-au primit salariile pana acum. Sunt salarii de ligi inferioare. Am vorbit cu noii patroni si saptamana aceasta vor primi salariul pe iulie. Sunt baieti buni, de caracter, care vor sa joace fotbal si sa se afirme si nu pun banii pe primul plan", a spus Valeriu Rachita la Telekom Sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Soluția „simplă şi ieftină” propusă de un ONG pentru evitarea carnagiilor de pe șosele. „Scade viteza bizonilor”
BRAT
Modifică setările cookies