Florin Bratu Concordia Chiajna liga 2 promovare Liga 2

O formatie din Liga 2 se intareste serios pentru promovare in sezonul urmator: "Vrem sa fim surpriza placuta a acestui campionat!"

Concordia Chiajna isi propune obiective marete pentru sezonul urmator. Vrea sa revina in Liga 1.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 August 2020, 14:41
Data actualizarii: Vineri 07 August 2020, 14:53

Retrogradata in esalonul secund, in sezonul 2018 - 2019, Concordia a facut deja cateva transferuri importante sub comanda lui Florin Bratu. Tehnicianul isi doreste sa obtina in sezonul urmator promovarea, insa considera ca lupta cu celelalte candidate va fi pe termen lung.

"Pe langa Bodo Kanda, l-am transferat pe Valeriu Arnautu, de la Petrolul, Nsiah de la Academica Clinceni, avem jucatori interesanti, mai asteptam intariri. Ne propunem mult mai mult in acest sezon, avem toate conditiile.Incercam sa formam o echipa, avem foarte multi jucatori noi, suntem in reconstructie. Ne pregatim pentru un sezon bun, vrem sa fim surpriza placuta a acestui campionat. Va fi complicat, Rapid si Petrolul au ramas în Liga 2, vor promova posibil Baia Mare, Slatina, Buzaul, Targu Jiu.

Sunt multe echipe cu pretentii, care vor sa promoveze. Va fi un campionat foarte atractiv. Va fi un campionat de anduranta, cine e pregatit fizic si mental, o poate duce”, a declarat Florin Bratu la Digi Sport.

Concordia Chiajna a terminat pe locul 15 ultimul sezon din Liga 2.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!