Duminica 01 Aprilie 2018, 20:07

"Vrem locul 3!" Reactia lui Ianis Hagi dupa ce a marcat din nou pentru Viitorul! Ce a spus despre oferta de la Lyon


	"Vrem locul 3!" Reactia lui Ianis Hagi dupa ce a marcat din nou pentru Viitorul! Ce a spus despre oferta de la Lyon

Astra 0-2 Viitorul / Echipa lui Gica Hagi se apropie de podiumul din Liga 1.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Ianis Hagi a marcat al 3-lea gol de la revenirea in Romania, reusita sa cu Astra oferind un final de meci mai linistit pentru Viitorul.

"Suntem multi jucatori de la Academie si asta se vede, jucam de 8 ani impreuna, ne gasim mai usor pe teren. Incercam sa ocupam un loc cat mai bun, Craiova e la distanta mare, erau 7 puncte acum au ramas 5, dar vom vedea" a spus Ianis Hagi la Digi Sport.

Ianis Hagi a fost intrebat si de ofertele primite pentru el, cei de la Lyon fiind interesati sa-l aduca: "Momentan sunt aici, doresc sa imi ajut echipa, vreau sa joc, asta e cel mai important. Se vede ca am inceput sa joc si asta ma face sa ma simt bine" a mai spus Ianis Hagi.

4 comentarii
 • 1 2018
  Narcisinho Iarasi...si iarasi...si iarasi comentarii la adresa lui Ianis.Chiar nu v-ați săturat?Ianis joaca un fotbal diferit de al lui Gica (Hagi),chiar mai bun daca analizăm in detaliu.Nu-i așează Gică mingiile,nu da el pasele,nu el da gol,sau atunci cand e in fata portii Ianis,el,Gică,striga la echipa adversă,alooo băieții,dati-va la o parte ca trage Ianis!Baaa,băgați-vă mintile'n cap,Ianis e fotbalist profesionist,si joaca fotbal de calitate!Apucati-va si cititi o carte...sau dacă nu știți...invatati alfabetul,dar nu mai comentați de fotbal,sau mai ales la adresa copilului ăstuia,merita toata susținerea noastra,generația lui ne va califica la mondiale...si de ce nu europene!...
 • 1 2018
  marenouche Nu v-ati gindit ca hahalera asta de "rege" isi DOPEAZA jucatorii !!! ... cum ajung la alte echipe nu mai joaca nimic.......
 • 1 2018
  Fan steaua Bravo Ianis, vino la Steaua(FCSB)...
 • 1 2018
  Scorpionul O sa ajungi la o echipa mare și sa joci când tatăl tău o sa nu te mai "protejeze" și tu ai sa muncești!...
Iohannis încearcă să facă pace între Guvern şi BNR. Între timp, ROBOR continuă să crească
BRAT