GALERIE FOTO UTA Arad - 'U' Cluj 2-1 | Victorie la limită pentru trupa lui Ilie Poenaru, după un meci tensionat pe Francisc von Neuman

UTA Arad a cules cele trei puncte pe de Francisc von Neuman în partida cu Universitatea Cluj.

Live text: UTA - U CLUJ
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 August 2022, 19:39
Data actualizarii: Sambata 13 August 2022, 21:01
UTA
sport live match gol! Bautista Cascini '82
sport live match gol! Virgiliu Postolachi '6
2-1
5
U CLUJ
'37 Adrian Bălan sport live match gol!
MIN '90+4
Final

Final.

MIN '82
Gol

GOOOOOOOL UTA! Juan Bautista Cascini majorează scorul de partea echipei sale! Arădenii pot obține cele trei puncte în finalul meciului! Bucurie fără margini pentru elevii lui Ilie Poenaru.

GOOOOOOOL UTA! Juan Bautista Cascini majorează scorul de partea echipei sale! Arădenii pot obține..._416
2-1
MIN '75
Ratare

UTA beneficiază de un corner. Benga se înalță peste fundașii adverși și reia cu o lovitură de cap. Mingea trece, însă, mult peste poarta lui Brănescu.

MIN '46
Inceput

A început partea a doua!

MIN '45+7
Pauza

Final de primă repriză!

MIN '45+5
Sut

A intervenit VAR-ul! Centralul anulează un gol în urma intervenției arbitrajului video. Brănescu a repins mingea în față, iar Benga a fost pe fază și a împins balonul în poartă, însă fotbalistul arădenilor a fost surprins în poziție de ofsaid. 

MIN '37
Gol

GOOOOOOL Universitatea Cluj! Bălan restabilește egalitatea cu nouă minute înainte de fluierul primei reprize. Pires i-a pus mingea pe tavă lui Bălan, iar UTA pierde avantajul.

GOOOOOOL Universitatea Cluj! Bălan restabilește egalitatea cu nouă minute înainte de fluierul primei..._411
1-1
MIN '30
Inceput

În prima jumătate de oră, UTA a avut o posesie mai bună, conform statisticilor oferite de FlashScore (54% - 46%). În ce privește ocaziile de gol, ambele echipe sunt la egalitate (5). Universitatea Cluj încă nu a avut șut pe poartă.

MIN '18
Ratare

Universitatea Cluj beneficiază de o lovitură de colț. Alexandru Chipciu execută cornerul pentru șutul lui FIlip. Apărarea arădenilor interceptează balonul și înlătură pericolul de la poarta lui Brănescu și răsuflă ușurați. Scorul rămâne 1-0 pentru echipa lui Poenaru.

MIN '6
Gol

GOOOOOL UTA! Acțiune excelentă din partea arădenilor! Vukcevic centrează, iar Postolachi șutează superb spre poarta lui Brănescu. Primul gol înscris de fotbalistul român în stagiunea actuală de Superliga. UTA deblochează tabela rapid.

GOOOOOL UTA! Acțiune excelentă din partea arădenilor! Vukcevic centrează, iar Postolachi șutează..._408
1-0
MIN '1
Inceput

Arbitrul fluieră startul partidei. Universitatea Cluj începe de la mijloc și atacă de la dreapta la stânga. Atmosfera este superbă pe Stadionul Francisc von Neuman din Arad.

Lineup

Echipele de start!  
 

UTA Arad: Iacob, Bautista, Benga, Chindriș, Hoxhallari, Isac, Jobello, Matei, Otele, Postolachi, Vukcevic;
 
'U' Cluj: Brănescu, Bălan, Briceag, Chipciu, Filip, Haita, Hlistei, Ispas, Purece, Romario, Romeo.
13-08-2022 11:40

UTA - U Cluj, LIVE TEXT de la 19:00. Derby istoric pe stadionul ”Francisc Neuman”, disputat prima dată tocmai în 1946

UTA și U Cluj se întâlnesc sâmbătă de la ora 19 pe stadionul ”Francisc Neuman”, LIVE TEXT pe sport.ro, în etapa a cincea din Superliga, într-un meci de tradiție al fotbalului românesc.

Prima partidă a avut loc pe 8 decembrie 1946 şi s-a încheiat cu victoria categorică a arădenilor, scor 4-0, marcatori fiind legendarul Bonyhadi (cu o dublă), Nicşa şi Toth, scrie Liga Profesionistă de Fotbal, care precizează și statistica duelurilor directe între cele două formații.

UTA și U Cluj s-au mai întâlnit de 62 de ori în principala competiţie internă, de 29 de ori au câştigat arădenii, de 21 de ori s-au impus clujenii, iar alte 12 partide s-au terminat la egalitate.

Cea mai recentă confruntare din Liga 1 a avut loc pe 1 martie 2008, U Cluj - UTA 2-2 (Silvăşan - dublă / Bǎlțoi, Amoreirinha).

În actualul sezon, UTA este pe locul 12 (cu 4 puncte), cu o victorie și un egal în primele patru runde, în timp ce U Cluj este pe 15, penultima (cu 2 puncte), fără vreun succes și cu doar două egaluri.

 

Foto: Liga Profesionistă de Fotbal

Modifică setările cookies