Liga 1

Unul dintre ce mai tari straini din Romania e gata sa plece: "M-am simtit jignit de oferta! Asteptam altceva"

A fost unul dintre liderii echipei lui, dar asta nu i-a convins pe sefi sa-i ofere o prelungire de contract in termenii doriti de el!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Ianuarie 2015, 17:29
Data actualizarii: Duminica 11 Ianuarie 2015, 17:28

Argentinianul Brandan se gandeste sa plece de la Craiova. Mai ramane doar pana la vara, cand ii expira actualul acord. Apoi are de gand sa revina acasa, unde familia il asteapta. Unul dintre copiii sai trebuie sa inceapa scoala.

Brandan a primi o propunere din partea Craiovei, dar n-a fost ceea ce si-a dorit.

"Am avut niste probleme personale, de aceea am primit permisiunea domnului Cartu sa ajung putin mai tarziu. Nu e nicio problema intre noi. Am un contract pe care trebuie sa-l respect. Sunt si anumite probleme pe care le am cu familia, trebuie sa le rezolv si pe ele. Mai am 4 luni de contract, nu mai stiu ce sa fac si familia nu se poate intoarce pentru un timp atat de scurt. Ai mei sunt in Argentina.

Pana in iunie nu ii mai vad. Nu vreau sa creez probleme la Craiova, dar asta e dorinta mea, de a fi alaturi de familie. Trebuie sa vorbesc si cu cei de la club, am crezut ca am o intelegere cu ei si nu am avut. Mi s-a propus prelungirea, dar nu am vrut eu. M-a jignit putin oferta, dar asta e, nu e nicio problema", a spus Brandan.

Modifică setările cookies