Pedeapsa lui Sumudica, amanata si redusa: de la 6 la 2 luni, pe care le va ispasi in sezonul viitor! Reactia antrenorului: "Sunt foarte fericit"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Martie 2016, 09:11
Data actualizarii: Marti 08 Martie 2016, 11:56

Marius Sumudica s-a prezentat in aceasta dimineata la Comisia de Recurs a FRF, in speranta ca va scapa de suspendarea de 6 luni dictata de Comisia de Disciplina in dosarul pariurilor.

UPDATE| Pe langa amanare, Comisia de Recurs a si REDUS pedeapsa lui Sumudica. Sanctiunea a fost redusa de la 6 la 2 luni si va trebui ispasita in sezonul viitor. 

Cum Sumudica a fost deja suspendat in ultima stapamana, acesta va mai avea de ispasit o suspendare de o luna si trei saptamani!

UPDATE | Pedeapsa lui Marius Sumudica a fost AMANATA! Acesta va putea sta pe banca pana la finalul sezonului si isi va ispasi pedeapsa abia in noua stagiune.

Amenda de 100.000 RON a fost redusa la 50.000 RON.

UPDATE | Membrii Comisiei de Recurs au iesit din sala si au anuntat ca s-au pronuntat. Decizia urmeaza sa fie facuta publica


Marius Sumudica vrea sa scape de suspendarea de 6 luni si de amenda de 100.000 RON dictata de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal saptamana trecuta, in dosarul pariurilor sportive. Antrenorul Astrei s-a prezentat in aceasta dimineata, la ora 8:45, la Comisia de Recurs, dupa ce membrii comisiei au decis sa amane vineri decizia din lipsa de cvorum.

Antrenorul este insotit de presedintele Astrei, Dani Coman.

www.sport.ro va tine la curent cu tot ce se intampla la Comisia de Recurs in cazul lui Marius Sumudica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!