"Le-am zis celor din club ca ar fi benefica o schimbare! Simt ca nu mai pot controla situatia!" Ce oferta SENZATIONALA a refuzat Sumudica

"Le-am zis celor din club ca ar fi benefica o schimbare! Simt ca nu mai pot controla situatia!" Ce oferta SENZATIONALA a refuzat Sumudica

Sumudica a primit dreptate din partea comisiilor si cere 300 000 de euro de la Astra. Antrenorul recunoaste ca vrea sa plece de la club.

Campion la Giurgiu in vara, Sumudica se gandeste acum la despartirea de Astra. Le-a cerut sefilor clubului sa rupa contractul.

"Cred ca am ajuns intr-un punct final, le-am zis celor din club ca ar fi mai bine sa ne despartim. Nu am avut nicio discutie cu domnul Niculae.  Sunt momente cand simti ca nu mai poti controla situatia si am ajuns intr-un astfel de punct. S-a platit un salariu pe iulie, s-a ajuns la 0 cu datoriile. Nu banii ma apasa pe mine, dar simt ca e destul de greu sa gestionez aceasta situatie care a ajuns intr-un punct culminant.

Dani nu vrea sa ne despartim sub nicio forma. El vrea sa continuam, cei din club cred ca putem sa scoatem corabia la mal. Nu am avut conflicte cu jucatorii. Am mai vrut sa renunt acum o luna, jucatorii m-au intors din drum. Nu am nicio cearta, niciun conflict cu nimeni! E adevarat ca am avut oferta de la Zamalek, din Egipt, insa am refuzat-o", a spus Sumudica la Sport.ro.

Zamalek a terminat pe locul 2 in Egipt sezonul trecut, dar este una dintre echipele cu cele mai multe trofee castigate la nivel mondial.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies