Superliga

Trei antrenori demisi in 24 de ore: Sumudica, ultimul mohican moldovean! Un golgheter al Generatiei de Aur e aproape de Otelul:

Trei echipe din Moldova au ramas fara antrenori in doar 24 de ore. Otelul este aproape sa fie preluata de un golgheter din Generatia de Aur.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 August 2012, 11:32
Data actualizarii: Marti 28 August 2012, 11:30

Trei din cele patru echipe din Moldova au ramas fara antrenori in doar 24 de ore. Au cazut trei capete iar singurul care mai rezista este Marius Sumudica. Victoria cu 3-1 in fata Stelei ii poate asigura o iarna linistita.

Ionut Popa, Constantin Enache si Dorinel Munteanu nu pot sta deloc linistiti. Startul slab de campionat i-a facut sa ramana fara angajamente. Patronii cluburilor se gandesc deja la solutii.

Otelul Galati are mai multe variante de antrenori care pot reface echipa. Moldovenii au trei infrangeri in 5 meciuri, iar una dintre variantele pentru postul lasat liber de Dorinel Munteanu este un coleg din Generatia de Aur. Viorel Moldovan este liber si are sanse mari sa preia echipa. A mai antrenat pana acum pe Vaslui, Brasov si Sportul Studentesc.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!