Liga 1

TRADARE MAXIMA! A plecat de la Steaua si poate ajunge la Dinamo! Ce fost stelist e vazut de dinamovisti inlocuitorul perfect pentru Torje:

Dornici sa-l vanda cat mai repede pe Torje in strainanate, dinamovistii cauta deja inlocuitor pentru locul pe care mijlocasul il va lasa liber in echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iunie 2011, 07:07
Data actualizarii: Vineri 17 Iunie 2011, 07:10

Transferul lui Gabi Torje in strainanate este cel mai fierbinte subiect de discutie in aceste zile in Stefan cel Mare. Totusi, in afara de o echipa care sa plateasca 3,5 milioane de euro pentru jucator, sefii echipei cauta deja si un inlocuitor pentru acesta. Iar solutia ar putea veni chiar de la rivala Steaua, unde mijlocasul Janos Szekelytocmai si-a reziliat contractul cu echipa lui Gigi Becali si poate ajunge in Stefan cel Mare din postura de jucator liber de contract, scrie Cancan.

Dinamovistii, care cred ca Szekely este inlocuitorul ideal pentru Torje, vor sa-i dea fostului stelist un salariu de 120.000 de euro pe sezon si o prima de instalare de 150.000 de euro. Mijlocasul de 28 de ani nu este insa foarte convins ca o mutare la marea rivala l-ar avantaja si le-a spus unor apropiati ca el e stelist declarat si ca nu ar vrea sa aiba probleme cu fanii lui Dinamo, asa cum au avut-o in trecut si alti fotbalisti, printre care Ionel Danciulescu.

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies